Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problemy i konfiguracja AMXX

Problemy i konfiguracja AMXX - Tutaj tematy związane z konfiguracją amxx oraz problemami z tym związanymi.

Tagi: , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1520
Narzędzia wątku

Problem z unlimited money

robaczniki is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam powyższy plugin i niestety nie za bardzo działa. Jeśli mam więcej kasy niż 16000 to przy zakupie czegokolwiek tracę prawie całą kasę. Co robić?

Odp: Problem z unlimited money

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

amx_maxmoney ustaw

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

robaczniki is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Jest ustawione na 50000

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

który plugin masz?(najlepiej linka daj)
Wejdź na serwer i wpisz amx_cvar amx_maxmoney- wyskoczy ci wartość, zobacz czy jest równa tyle ile wpisałeś

robaczniki is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Mam taki:
Chyba mnie źle zrozumiałeś. Chodzi mi o to, że mam np. 45642$ i kupuje np. redbulla za 2500$ to tracę prawie całą kasę.
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Unlimited FRAGS
Co oferuje klan: Nazwa klanu: Unlimited FRAGS Strona: - www.ufrags.fora.pl Serwer do gry: ---- Serwer/kanał głosowy: vt Wiek członków: 15-22 Staż członków: 1-5 Staż klanu: 3 miesiące Osiągnięcia: wyjście z grupy na turnieju
Klan CS 1.6 szuka graczy
Unlimited FRAGS
Co oferuje klan: Nazwa klanu: Unlimited FRAGS Strona: - www.ufrags.fora.pl Serwer do gry: na razie nie mamy Serwer/kanał głosowy: Team speak 2 Klan STEAM czy NonSteam: S/NS Wiek członków: 14-20 Staż członków: 1-5 Staż klanu: 3 miesiące
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
[B][Header] dla Unlimited Frags[/B]
Typ Pracy: Header Wymiary: 967x120 Napis: Klan UNLIMITED FRAGS 1.6 NS/S - www.ufrags.fora.pl Dodatkowy Napis: Unlimited Frags Kolorystyka: Jakaś egzotyczna Tematyka: CS 1.6 Nagroda: gibon Licze na was
Prośby o wykonanie grafiki
Unlimited FRAGS
Jeśli szukasz klanu to dobrze trafiłeś nasz klan przyjmuje Non Steam a także Steam Więcej szczegółów na stronie klan cs 1.6 unlimited frags - www.ufrags.fora.pl
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
[Problem] Test Drive Unlimited - komputer nie czyta płyty
Witam jestem posiadaczem wyżej wymienionej gry. Gram już od dłuższego czasu lecz długo pojawiają mi się komunikaty iż trzeba włożyć oryginalną płytę z grą. Wcześniej gra jakoś się uruchamiała po 1 próbie lecz teraz za nic się nie włączy. Jeśli ktoś wie co trzeba z tym zrobić niech napisze w tym...
Problemy techniczne z grami
Fear Unlimited
Darmowe gry online - Fear Unlimited Zagraj za darmo w grę Fear Unlimited Krótki opis: Nieźle dopracowana nawalanka. http://forum.wiaderko.com/swf/6/6a4-Fear-Unlimited.swf
Gry bijatyki online
<<<Problem z Test Drive Unlimited>>>
Chcę sobie pograć w TDU na necie , jestem zarejestrowany na GameSpy: Video Games, PC, Xbox 360, PS3, Wii, DS, PSP i www.gamespyid.com a i tak jak próbuję się zalogować albo stworzyć nowy profil w TDU i zaznaczam że chcę grać online następuje próba połączenia się no i czekam i mi pisze że nie można...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Problem z crackiem Test drive unlimited
Mam problem z test drive unlimited bo chciałem grać bez płytki ściągnąłem cracka a gdy otwieram mapkę i włączam wyścig to pokazuje mi na górze jak gdyby wyścig na górze mision honolulu i nic nie moge zrobić!
Problemy techniczne z grami
Bomb Chain Unlimited
Gra Flash - Bomb Chain Unlimited Zapraszam do grania w darmowe gry flash na forum.wiaderko.com :grin: http://www.forum.wiaderko.com/swf/1024.swf
Gry logiczne online
Unlimited Money
Szukam plugina Unlimited Money, tyle że takiego który by nie kolidował z wc3ft. Jak mam włączony ten co mam teraz (plugin), to nie da się kupić mola(kreta). Za pomoc wielkie THX.
Szukam pluginu AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz