Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Co oferuje klan:
Nazwa klanu: Unlimited FRAGS
Strona: - www.ufrags.fora.pl
Serwer do gry: ----
Serwer/kanał głosowy: vt
Wiek członków: 15-22
Staż członków: 1-5
Staż klanu: 3 miesiące
Osiągnięcia: wyjście z grupy na turnieju
Co oferuje klan:
Nazwa klanu: Unlimited FRAGS
Strona: - www.ufrags.fora.pl
Serwer do gry: na razie nie mamy
Serwer/kanał głosowy: Team speak 2
Klan STEAM czy NonSteam: S/NS
Wiek członków: 14-20
Staż członków: 1-5
Staż klanu: 3 miesiące
Jeśli szukasz klanu to dobrze trafiłeś nasz klan przyjmuje Non Steam a także Steam
Więcej szczegółów na stronie klan cs 1.6 unlimited frags - www.ufrags.fora.pl
Witam jestem posiadaczem wyżej wymienionej gry. Gram już od dłuższego czasu lecz długo pojawiają mi się komunikaty iż trzeba włożyć oryginalną płytę z grą. Wcześniej gra jakoś się uruchamiała po 1 próbie lecz teraz za nic się nie włączy. Jeśli ktoś wie co trzeba z tym zrobić niech napisze w tym...
Darmowe gry online - Fear Unlimited Zagraj za darmo w grę Fear Unlimited
Krótki opis: Nieźle dopracowana nawalanka.
http://forum.wiaderko.com/swf/6/6a4-Fear-Unlimited.swf
Chcę sobie pograć w TDU na necie , jestem zarejestrowany na GameSpy: Video Games, PC, Xbox 360, PS3, Wii, DS, PSP i www.gamespyid.com a i tak jak próbuję się zalogować albo stworzyć nowy profil w TDU i zaznaczam że chcę grać online następuje próba połączenia się no i czekam i mi pisze że nie można...
Mam problem z test drive unlimited bo chciałem grać bez płytki ściągnąłem cracka a gdy otwieram mapkę i włączam wyścig to pokazuje mi na górze jak gdyby wyścig na górze mision honolulu i nic nie moge zrobić!
Szukam plugina Unlimited Money, tyle że takiego który by nie kolidował z wc3ft.
Jak mam włączony ten co mam teraz (plugin), to nie da się kupić mola(kreta).
Za pomoc wielkie THX.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u