mam AMXX, nie dzialaja mi komendy /me i /hp (top15 juz naprawilem), pokazuje sie ze Serwer wyłączył tą opcje, ale jak tego szukalem to nie moglem nigdzie znalezc, wie ktos o co chodzi?
a druga sprawa to błąd przy połączeniu z MySQL (probuje wgrac War3FT moda)
war3FT.cfg
Kod:
// Saving Options
wc3_save_xp 1 // Enables saving of experience (default is 0)
wc3_save_xp_db 1 // How should we save XP? (0 = SQLite, 1 = MySQL)
wc3_save_by 2 // What should I save this as? steam id = 0, IP = 1, name = 2 (default is 0)
wc3_save_pruning 0 // Automatically prunes the database of old users at a mapchange (default is 0)
wc3_days_before_delete 31 // However many days before deleting XP or pruning from the database (default is 31)
wc3_save_end_round 1 // Save xp at the end of each round (may cause lag, default is 1)
// SQL Database Information
wc3_sql_dbhost "mysql3.yoyo.pl" // Host Name
wc3_sql_dbuser "db889706" // User Name
wc3_sql_dbpass "********" // Password
wc3_sql_dbname "db889706" // Database Name
modules.ini
Kod:
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; SQL Modules usually need to be enabled manually ;;
;; You can have any number on at a time. Use ;;
;; amx_sql_type in sql.cfg to specify the default ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
mysql
;sqlite
a w folderze modules mam plik mysql_amxx.dll
Jaka jest różnica grania na modzie war3ft bez bazy SQL między grania z bazą?
Znalazlem jeszcze w sql.cfg mozliwosc polaczenia amxx ze SQL, co to daje?
dzieki, dopiero sie ucze na temat amxx.
teraz sie pojawil blad w konsoli:
(już to rozwiązałem)
Kod:
L 07/02/2009 - 21:51:54: [war3ft.amxx] [ERROR] 'Client CVAR querying is not enabled - check MM version!' '10' '0' 'Run time error 10 (plugin "war3ft.amxx") (native "query_client_cvar") - debug not enabled!'
L 07/02/2009 - 21:51:54: Client CVAR querying is not enabled - check MM version!
L 07/02/2009 - 21:51:54: [AMXX] Run time error 10 (plugin "war3ft.amxx") (native "log_amx") - debug not enabled!
L 07/02/2009 - 21:51:54: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
co wy na to? ;s
Ostatnio edytowane przez jestem hardkorem ; 02-07-2009 o 23:39.
pokaż logi, chociaż wydaje mi się, że wiem o co chodzi yoyo.pl- nie zrobisz
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
dobra, kupilem na unixstorm.org ale czekam juz 30 minut i nic...
gdzie sa dane aby polaczyc sie z baza SQL?
Kod:
Zamówienia
# Data Usługa Cena Status
2112 2009-07-05 00:33:07 start1, 1 m-c 3.66 PLN Opłacone
Kod:
Ostatnie transakcje
2009-07-06 18:50:10: Pobrano z portfela 3.66 PLN jako opłatę za zamówienie nr 2112
2009-07-06 18:48:54: Dodano do portfela 4.27 zł (SMS 79068; Nadawca: 48*********; Kod: **********)
potem wchodze do "Usługi" i widze "Twoje aktywne usługi" ale tam nic nie ma.
Witam poszukuję pluginu dzięki któremu gdy wchodzę na serwer to mam staty z ranku
czyli że nie mam np staty 0:0 tylko że takie co mam w /rank
pozdrawiam i liczę że ktoś posiada owy plugin
przykład:
http://img710.imageshack.us/i/13938180.png/
Witam. Dodałem nowe klasy na statystyki WWW no i są poszczególe zakładki z tymi nowymy klasami, ale jak ktoś da na "Wszyscy" to nie wyświetlają się osoby z tymi nowymi klasami. Co robić
Witam. Mam taki problem, otóż mam włączone staty na serwerze, są dostępne funkcję top, rank itp. Chciałbym tylko jeśli to możliwe bez wyłączania statów wyłączyć zapamiętywanie wyników graczy na serwerze. Wejdzie na serwer jakis gracz i ma gotowe staty powiedzmy 20:7 czy 8:17, jest róznie....
Nie wiem czy byl taki temat ale może być raczej jeszcze jeden lub takiego nie było w ogóle ^^
Wasze najlepsze staty z CW 5on5 ONLY
http://photos.nasza-klasa.pl/19202349/123/other/std/04ed9074ae.jpeg
Hehe wiem hajt bije pingiem :)
Pokażcie co macie za skilla 5on5 ;D
Witam.
Mój Problem polega na Tym ze po wpisaniu w cs "/rank" "/top15" itp. Nic się nie wyświetla.
Po wejściu w amxmodmenu i wyborze statystyk pisze ze jest folder pusty co z tym zrobić ?
Pozdrawiam.
Stawiam Gibony xD:ganja:
Mam Maly problem z Statami i top15 zle sie zapisuje jak ktos mnie zabije to pojawiaja sie fragi w ile zabitych i ile razy zginolem i w top 15 tak samo nie wiem jak to naprawic czy to moze byc wina AMX czy czego prosze o wielka pomoc