Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problemy i konfiguracja AMXX

Problemy i konfiguracja AMXX - Tutaj tematy związane z konfiguracją amxx oraz problemami z tym związanymi.

Tagi: , , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 976
Narzędzia wątku

FTP problem podczas instalacji : /

betoniasty is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Witam, po zainstalowaniu amx'a trzeba podać dane konta FTP mojego serwera... wpisuje wszystko jak trzeba [ tak mi sie wydaje przynajmiej ] ( host , port , username , password ) , naciskam "connect" i " Connect timed out " ... Serwer mam na postrzelaj.pl net słaby 256 kb/s ... To od neta czy źle wypełniam czy coś innego jeszcze ?! :/

Odp: FTP problem podczas instalacji : /

wozil is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

według mnie wina łącza

ściągnij sobie polskiego Total Commandera ;d

Nick steam: wojtas05

betoniasty is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

i co mi to da ? ^^

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Upewnij się że podajesz dobre dane.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

cinek91 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

masz jakiegos antywira?
Mi eset blokuje takie polaczenie i musze wyłączyć u niego Firewall.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Bład podczas instalacji Steam
Witam mam problem z instalacja steam a mianowicie z aktualizacja.Instalacja samego steama przebiega bez problemu, lecz gdy juz mi sie zainstaluje wlaczam steam i wyskakuje mi aktualizacja i po okolo 26% znika mi okienko i po jakims czasie wyskakuje cos takiego Steam.exe (main exception): ERROR:...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Błąd podczas instalacji
Witam Zrobiłem reinstal cs'a. Podczas gdy go instalowałem wyskoczył błąd Zignorowałem go i dokończyłem instalacje. Zainstalowałem patcha i odpaliłem grę. Kliknąłem na New Game, po załadowaniu wyskoczył następny błąd. Dodam iż wcześniej nie miałem takich problemów....
Problemy z CS 1.6
[Photoshop] Inicjonowanie instalacji > przerwanie instalacji bez komunikatu. POMOCY!
Witam. Gdy instaluję Adobe Photoshop (we wszystkich wersjach tak jest!) wyskakuje Inicjowanie Instalacji, pasek dochodzi do końca i instalator Adobe się nagle wyłącza bez żadnego komunikatu... W menadżerze zadań znikł - tak jakbym sam anulował instalację.Taki problem występuje we wszystkich...
Multimedia i grafika
Błąd podczas instalacji
Witam, chciałbym postawić serwer TF2 (steam) na VPSie... debian-5.0-x86 ... wpisuje: potem i akceptuje...
Serwery dedykowane, VPS
błąd podczas ponownej instalacji steam
dzisiaj chciałem zainstalować ponownie (po odinstalowaniu) grę f.e.a.r. 2 podczas włączania instalacji wyskakuje ten błąd : Yfrog - bladv w dodaj/usun programy gdy daje opcje napraw , tez to samo prosze o pomoc !
Problemy techniczne z grami
[Problem] swat 4 problem podczas instalacji
witam pobralem z neta gre swat 4 w plikach rar i podczas instalacji wyskakuje mi blad : Content/Sound/ScriptedVO/Abomb_call.ogg.Zweryfikuj czy plik instnieje i czy masz do niego dostep. Nie wiem co robic tyle czasu pobieralem gre a tu zonk :) Mozecie mi jakos pomoc??
street fighter IV - problem podczas instalacji
Witam, tak jak napisałem w temacie problem dotyczy samej instalacji gry. Posiadam wersję grupy RELOADED. Podczas instalacji przy standardowym klikaniu next przy okienku gdzie należy podać live access code (wypełnione domyślnie zerami) nie podaje go (nie musze grac online :P) i klikam kolejne...
Błąd podczas instalacji.
Chciałem sobie pograć w CS"a gdy instaluje go to wyskakuje mi takie coś http://i26.tinypic.com/14dzrc1.jpg Prosze o szybką odp.
Instalacja gry i podstawy
2 protokoły - problem podczas instalacji
Próbowałem "zainstalować" pliki ,które umożliwiłyby grę na nosteamie + steam. Zgodnie z tym poradnikiem: Przeniosłem wszystkie pliki z folderu /cstrike oraz wszystkie pliki o rozszerzeniu .so oprócz steam_api_i486.so , steamclient_i486.so , hlds_run , hlds_i686 . Tak wygląda moje...
Problemy z HLDS
[Steam] Błąd podczas instalacji
Witam. Podczas instalacji instalki steama mam problem. Niby wszystko ok, next next i jak już ma instalować wyskakuje error: http://images32.fotosik.pl/425/1d39bf10b663f9f8.png
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz