Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problemy i konfiguracja AMXX

Problemy i konfiguracja AMXX - Tutaj tematy związane z konfiguracją amxx oraz problemami z tym związanymi.

Tagi: , , , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1237
Narzędzia wątku

error po instalacji mini bans

LeO [Messi] is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

W logach wywala mi taki error wiecie moze dlaczego ??
L 11/23/2009 - 19:50:32: Start of error session.
L 11/23/2009 - 19:50:32: Info (map "cs_italy") (file "addons/amxmodx/logs/error_20091123.log")
L 11/23/2009 - 19:50:32: [AMXX] Plugin file open error (plugin "mini_bans.amxx")
L 11/23/2009 - 20:24:40: Start of error session.
L 11/23/2009 - 20:24:40: Info (map "cs_backalley") (file "addons/amxmodx/logs/error_20091123.log")
L 11/23/2009 - 20:24:40: [AMXX] Plugin file open error (plugin "mini_bans.amxx")

Odp: error po instalacji mini bans

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Nie wrzuciłeś pluginu lub źle dopisałeś nazwę.

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

Odp: error po instalacji mini bans

ZirakS is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Z pewnością nie wrzuciłeś mini_bans.amxx do folderu "plugins"
Załączone Pliki
Typ Pliku: amxx minibans.amxx (14.6 KB, 5 wyświetleń)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Mini Bans - powód przy banowaniu, pokazanie info itd.
AMXX MiniBANS v0.4 Wersja 0.4 - poprawiony błąd z banowaniem! Co plugin potrafi? - Możliwość skonfigurowania 7 własnych powodów dla banów (Screenshot). - Możliwość wpisania własnego powodu bana (Screenshot). - Do wyboru czas banów: 5 minut, godzina, tydzień oraz pernamentny. -...
Przydatne pluginy AMX i AMXX
Problem z mini bans Seby
Witam. W najbliższym czasie mam zamiar postawić swój własny serwer do CS-a. Wszystkie pluginy testuje na HLDS-ie. I teraz właśnie mam problem. Mianowicie, wgrałem plugin minibans 0,6 zrobiony przez Sebę i okazuje się, że plugin nie działa a jak dobrze pamiętam to już kiedyś miałem go na swoim...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Fatal error: Smarty error....czyli problem z amx bans :)
Fatal error: Smarty error: : syntax error: unrecognized tag: \"_LOGGED\"|lang (Smarty_Compiler.class.php, line 439) in /var/www/virtual/my-skill.pl/bany/htdocs/smarty/Smarty.class.php on line 1095 To mi wyskakuje po wejściu do amxbans na strone o co chodzi ? Nadałem chmod 777 na katalog...
nam mini bans ale nie dzialaja bany ;/
A wiec tak mam zainstalowany na serwie mini bans v0.06. ale gdy chce kogos zbanowac to nie banuje tylko kick. Wiecie moze dlaczego??
mini bans v0.06 nie dziala mi :(
A wiec tak pobralem mini bans v0.06 wszystko robie tak jak trzeba i nadal nie dzilal oto dowody. Linko do screnow: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/30616fa54f43d715.html http://images44.fotosik.pl/231/df5c38ac49ab3853.jpg...
AMX Bans na stronie - ERROR
Witam, założyłem amx Bans na stronie i serwie. Robiłem wszystko jak opisywano w poradniku. Niestety wyskakuje jakiś error. Można to zobaczyć tutaj: http://boty.bij.pl/bans/ban_list.php Czy nie wiecie może jak naprawić ten błąd??: Fatal error: Class 'Smarty_Compiler' not found in...
Problemy i konfiguracja AMXX
Mini bans
Wchodze w Amxmodmenu i biore zbanuj gracza wybieram na 5 min i wybieram kturegos gracza i dalej nic sie nie dzieje prosze o pomoc
Mini bans
1. Siemka otóż nie działa mi Mini bans normalnie banuje :/ wszystko zrobiłem jak należy czyli dodałem do cvar, dopisałem do plugins i wkleiłem plugin do folderu plugins Mini Bans / Minibans - powód przy banowaniu, pokazanie info 2.a i jeszcze jedno mam pytanko jest jakiś plugin, przez który...
problem z mini bans
witam mam problem z pluginem mini bans nie wiem dlaczego nie dziala plik mini_bans.amxx wklejam do plugins i dopisuje na konsu w plugins ini mini_bans.amxx dodaje do amxx.cfg i cvar.ini linijki amx_minibans_reason "Powod Bana" i nic plugin nie dziala ... czy ktos moze temu zaradzic?
Problem z AMX Bans / MINI Bans
Witajcie drodzy forumowicze :D Otóż mam spory problem ze standardowymi banami amx'a. Ilekroć dam komuś bana na 5, 30, czy 60 minut (to bez znaczenia), zawsze kończy się to zerowym odzewem ze strony serwera. Próbowałem wgrywać różne wersje MiniBans oraz odblokowałem wszystkie moduły amxx'a,...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz