Witam, mam jeszcze jedno pytanie. Jak dodać jakiś antycheat czy coś takiego aby mi pokazywało kto może mieć haxy lub coś takiego.. Bardzo proszę o pomoc.
|
|
Witam, mam jeszcze jedno pytanie. Jak dodać jakiś antycheat czy coś takiego aby mi pokazywało kto może mieć haxy lub coś takiego.. Bardzo proszę o pomoc.
Takie co pokazują, że ktoś "niby może mieć haxy" to gówno. Nie wiem jaki masz serwer. Jeśli nonsteam tylko w v47, to tylko sXe ci zostaje, na serwery dproto wgraj admin esp (wykrywanie wh), lucia hallucination albo peeping tom.
Jak sprawdzić czy mam serwer na steama czy na ns? Kupiony na Postrzelaj.pl - najtańsze i najlepsze serwery gier multiplayer
Czy na darmowym hostingu www.yoyo.pl będzie działać obsługa amxbans?
Czy da sie amx bans bez hostingu zainstalowac na serwie?
Mam mapke tylko na noże. I po rozpoczęciu ma się od 33 do 35 hp. Lecz jest bf2 i ludzie za odznaki dostają 120hp, jak to zmienić?
Czy na: http://www.choiceit.pl/ będzie mozliwość dodania amx_ban? Jaki pakiet mi wystarczy?
Ostatnio edytowane przez GoldeNx3 ; 15-01-2010 o 14:47
NieCzy na darmowym hostingu YoYo.pl - Najlepszy darmowy hosting w Polsce będzie działać obsługa amxbans?
NieCzy da sie amx bans bez hostingu zainstalowac na serwie?
Wyłącz moce bf2Mam mapke tylko na noże. I po rozpoczęciu ma się od 33 do 35 hp. Lecz jest bf2 i ludzie za odznaki dostają 120hp, jak to zmienić?
Zapytaj ich, czy umożliwiają łączenie do baz danych z zewnątrz, jeśli tak- będzie działać.Czy na: ChoiceIT.pl Webhosting, hosting za sms, płatności elektroniczne. będzie mozliwość dodania amx_ban? Jaki pakiet mi wystarczy?
Nic nie zmieniałeś w tym kierunku= steamJak sprawdzić czy mam serwer na steama czy na ns? Kupiony na Postrzelaj.pl - najtańsze i najlepsze serwery gier multiplayer
Skoro mam steam, to jakiego "anty-cheata" zainstalować? Podobno żeby sXe działał, to każdy to musi mieć...
Podajcie mi jakieś hostingi na których wsadzę tego amx_bana ale żeby płatność mogła być przez sms.
Ostatnio edytowane przez GoldeNx3 ; 15-01-2010 o 19:08
unixstorm.org
Na steamie jest VAC, sxe jest na nonsteama
Jeżeli bym brał stronkę stąd: unixstorm.org To jaki pakiet wystarcza? Skąd wziąć całe procesy instalacji i jakie najlepiej zrobić? Chciałbym stronkę+forum, ale jakieś fajne, proszę o pomoc..
Stronę i forum sam musisz zainstalować. Na początek wystarczy ci start1, w każdym momencie można zrobić upgrade pakietu.
Mam jeszcze jedno pytanie.
Jak zrobić, aby vote pokazywało ilość % głosów było przez ludzi na daną mapę? Może inaczej, żeby okno głosowania się nie wyłączało dopóki czas nie minie..
EDIT:
Już wszystko naprawiłem. :x
Ostatnio edytowane przez GoldeNx3 ; 16-01-2010 o 18:29
Jeżeli wartość amx_client_languages wynosi 0, gracz nie będzie mógł ustawić własnego języku.
Który plugin odpowiedzialny jest za auto balanced team?
Ostatnio edytowane przez GoldeNx3 ; 16-01-2010 o 21:25
| « Zombie Mod | Drshop- punkty » |