Witam. Mam problem z wejściem na jaki kolwiek serwer w Cs:sourc, ponieważ gdy chce na wejść na jakiś serwer od razu pojawia mi się komunikat
Host_Error: Unexepected authentication protocol (cyferki zależne od tego na jakie serwer chce wbić)!
z tego co wyczytałem potrzebne są na to jakieś...
Witam!
Mam pewien problem! Znajomy postawił serwer na WC3 i z miłą chęcią bym pograł z Nim. Jednak mam problem, pojawia mi siębłąd:
Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 58
Wejde na serwer, kilka sekund i wyrzuca mnie...
Czego to może być wina? Jak to naprawić?
Witam co może być przyczyną tego problemy który pojawia się po zainstalowaniu jednej z gotowych paczek na windowsa ?
http://i49.tinypic.com/343ovh5.jpg
lub jak wgram inna paczkę to mam inny problem gdy klikam na Start Server to wczytuje go i po chwili znika w procesach również się zamyka a...
Witam mam otorz taki problem zwiazy z protokolami chce zrobic sobie serwer steam and non steam niestety moj madry wczesniej znajomy wzia go poprostu tak zreinstalowal ze usuna binarki od non steam i teraz bawiac sie teoretycznie wchodze na serwer ns ale nie do konca bo wylacza mnie z serwer z...
Witam , mam problem chcę grać na mapie de_inferno wyskakuje mi 'Your map "de_inferno" differs from the servers . A w konsoli pisze "host_error : DIsconected" . Jak mozna naprawic błąd z tym host error ? . Za pomoc bedzie gibon !
Podczas gry, jest koniec rundy, zaczyna się następna i nagle wywala ludzi z serwera. Z 32 zostaje 6 maksymalnie. To jest w konsoli:
Co jest źle, że wywala ludzi?
Witam dzisiaj wbilem na jkis nowy serwer i jak zaczelem grac na respie wywalilo mnie i w konsoli pisalo
Host_Error: CL_ParseServerMessage: Illegible server message - svc_ba
Prosze pomuszcie
Proszę o pomoc przy podlaczenu sie do mojego servera wyskakuje taki cos;
BAD: 29:svc_bad Wrote erroneous message to buffer.dat
Host_Error: UserMsg: Not Present on Client
Serwer stoi na pukawce . Proszę o pomoc
nie moglem wbic na steam. bo cos mi sie sciagam to uptandi czy cos takiego.
i gdyby wbijam na server steam to mnie wywala do menu i w konsoli pisze
Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 155
co to jest ?
na zaden server steam nie moge wejsc. ale na non steamowe moge.
HELP ;(
jest to inny...
Witam mam problem natomiast gdy zaczynam grać w cs 1.6 non steam odpalam serwer
mam AMX pod boty wszystko ładnie pięknie gdy zaczynam gre po 2-3 minutach wyskakje błąd oto taki wylacza sie i pokazuje sie konsola:
Host_Error:WriteDest_parm:not a cliet
niewie co to znaczy szukałem na...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u