Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problemy i konfiguracja AMXX

Problemy i konfiguracja AMXX - Tutaj tematy związane z konfiguracją amxx oraz problemami z tym związanymi.

Tagi:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 804
Narzędzia wątku

Host_Error

Wino97 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Host_Error: Coulnd't get DLL API from x(tu jest jakis kwadracik)!

O co chodzi

Odp: Host_Error

peku33 is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Źle wgrane liblist.gam
Pokaż plik

PISANIE DO MNIE NA GG Z PROŚBĄ O JAKĄKOLWIEK POMOC NIE JEST MILE WIDZIANE! Numer: 6374959

Wino97 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

to jest chyba pod linuxa a ja mam windowsa

game "Counter-Strike"
url_info "www.counter-strike.net"
url_dl ""
version "1.6"
size "184000000"
svonly "0"
secure "1"
type "multiplayer_only"
cldll "1"
hlversion "1111"
nomodels "1"
nohimodel "1"
mpentity "info_player_start"
#gamedll "dlls\mp.dll"
gamedll_linux "dlls/cs_i386.so"
trainmap "tr_1"

OK juz zrobione zameponialem zmienic i dopisac :P
A czy sa jakies plugin klas i itemow do sciagniecia na zombie?

Ostatnio edytowane przez Wino97 ; 03-03-2010 o 07:13.

peku33 is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Przecież masz windows omg.
gamedll_linux "dlls/cs_i386.so" wywal
#gamedll "dlls\mp.dll wywal

gamedll "addons\metamods\dlls\metamod.dll" dodaj

---------- Post dodany 03-03-2010 o godzinie 09:20 ----------

Masz wszystko w dziale 'Przydatne pluginy amx' na górze

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Host_Error, patche
Witam. Mam problem z wejściem na jaki kolwiek serwer w Cs:sourc, ponieważ gdy chce na wejść na jakiś serwer od razu pojawia mi się komunikat Host_Error: Unexepected authentication protocol (cyferki zależne od tego na jakie serwer chce wbić)! z tego co wyczytałem potrzebne są na to jakieś...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Non Steam] Host_Error po wejściu na serwer...
Witam! Mam pewien problem! Znajomy postawił serwer na WC3 i z miłą chęcią bym pograł z Nim. Jednak mam problem, pojawia mi siębłąd: Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 58 Wejde na serwer, kilka sekund i wyrzuca mnie... Czego to może być wina? Jak to naprawić?
Problemy z CS 1.6
Host_Error
Witam co może być przyczyną tego problemy który pojawia się po zainstalowaniu jednej z gotowych paczek na windowsa ? http://i49.tinypic.com/343ovh5.jpg lub jak wgram inna paczkę to mam inny problem gdy klikam na Start Server to wczytuje go i po chwili znika w procesach również się zamyka a...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 5
Witam mam otorz taki problem zwiazy z protokolami chce zrobic sobie serwer steam and non steam niestety moj madry wczesniej znajomy wzia go poprostu tak zreinstalowal ze usuna binarki od non steam i teraz bawiac sie teoretycznie wchodze na serwer ns ale nie do konca bo wylacza mnie z serwer z...
Problemy z HLDS
Problem [host_error]
Witam , mam problem chcę grać na mapie de_inferno wyskakuje mi 'Your map "de_inferno" differs from the servers . A w konsoli pisze "host_error : DIsconected" . Jak mozna naprawic błąd z tym host error ? . Za pomoc bedzie gibon !
Problemy z CS 1.6
Host_Error: CL_ParseServerMessage:
Podczas gry, jest koniec rundy, zaczyna się następna i nagle wywala ludzi z serwera. Z 32 zostaje 6 maksymalnie. To jest w konsoli: Co jest źle, że wywala ludzi?
Problemy z HLDS
Problem host_error
Witam dzisiaj wbilem na jkis nowy serwer i jak zaczelem grac na respie wywalilo mnie i w konsoli pisalo Host_Error: CL_ParseServerMessage: Illegible server message - svc_ba Prosze pomuszcie
Problemy z CS 1.6
Host_Error
Proszę o pomoc przy podlaczenu sie do mojego servera wyskakuje taki cos; BAD: 29:svc_bad Wrote erroneous message to buffer.dat Host_Error: UserMsg: Not Present on Client Serwer stoi na pukawce . Proszę o pomoc
Problemy z CS 1.6
Host_Error
nie moglem wbic na steam. bo cos mi sie sciagam to uptandi czy cos takiego. i gdyby wbijam na server steam to mnie wywala do menu i w konsoli pisze Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 155 co to jest ? na zaden server steam nie moge wejsc. ale na non steamowe moge. HELP ;( jest to inny...
Instalacja gry i podstawy
Host_Error:WriteDest_parm:not a cliet
Witam mam problem natomiast gdy zaczynam grać w cs 1.6 non steam odpalam serwer mam AMX pod boty wszystko ładnie pięknie gdy zaczynam gre po 2-3 minutach wyskakje błąd oto taki wylacza sie i pokazuje sie konsola: Host_Error:WriteDest_parm:not a cliet niewie co to znaczy szukałem na...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz