Popularne odwołania do tej strony: jak wlaczyc komende me, jak zrobic komendy me hp na serwie, komendy me, komenda me, me.amxx, me nie dziala, cs me plugin, cs 1.6 me plugin, me nie działa, cs komenda na ożywienie, komenda me cs, jak dodac me hp na serwer cs 1.6, jak wlaczyc me hp cs, jak włączyć na serwerze opcje me, komenda me steam, amxx komendy me, spadochron do cs czemu adminom dziala a innym nie dziala, jak wlonczyc komende me, szukam komend do newzombi mod amx do admina, komenda na ozywienia dla adma w cs ie, nie działa me, jak włączyc me hp, nie dzial me, css komenda na wh, jak wlaczyc komende ,me
Witam.Mam problem gdyz jak uzywam tablicy znakow do zrobienia nicku w cs mi to nie dziala.Np. zrobilem se ten nick ••VenΩ•• i gdy wklejam do cs Pisze tylko Ven :\
Na steamie dziala w cs nie :9 czemi ?
Witam, mam problem. Napisałem w konsoli komende showbanned_voice czy jakoś tak (przypadkowo). Od tego czasu gdy naciskam nie pojawia się głośniczek że coś mówię i nie słyszę innych garaczy. Reinstall pomógł tylko w tym że słyszę innych. W configu znajduję się komenda voice_ban, lecz gdy ją usuwam...
Witam wszystkich forumowiczy wiaderko. Jak widac pisze z powodu mojego problemu. Zacznijmy od poczatku. Daje zakladke My Games > Counter Strike > Favorites i proboje sie polaczyc sie z serwerem, wtedy wyskakuje blad "server didn't not repspodnig" i tak za kazdym razem i na akzdym serwerze. Oprocz...
Siema mam taki problem z Pluginem roundsound w pliku sma powinenem (jak chce dodac swoja muzyke) wpisac (oczywiscie wiem gdzie) nazwe piosenki w formacie wav i mi sie nawet niesciaga muzyka jak wchodze na serwer a w sound/misc mam te pliki z muzyka o tej samej nazwie jaka zapisalem w pliku sma a...
na ns sprawdzam test mikrofonu i jest elegancko . sprawdzam na steamie burczy wrzystko ...i muwia nie muw bo cos burczy ..prubowalem zmieniac tam glosnasc i wogule ..ale nic ..prosze o pomoc ..
Mam problem tamten zazegnany :)
wlaczam css robie Meta list pokazuje ze zombie mod dziala
robie create serwer wchodze i nic gram z botami normalnie a pisalo ze Zombie mod wlaczony prosze o pomoc :)
problem zazegnany gram na serwerku Create Serwer zombie mod chodzi bez problemu :)
Gdy mam na serwerze zero pluginow dodaje adminow to dzialajo a kiedy wgram kilka pluginow to przestajo dzialac niewiem dlaczego i pomocyyy . czy to jakis blad w plugu jakims (niewiem)
To tak .
Wchodze na server ,wchodze w amxmodmenu\ustawienia statystyk (9 - 5) wszystko jest ON zapisuje (8) ,zmieniam mape ,a kiedy wpisze /rank ,/top15
pisze "serwer wylaczyl te opcje"
oto moje ststs.ini
;Generated by Stats Configuration Plugin. Do not modify!
;Variable Description...
niedziala mi plugin loadingsound
sma wyglada tak:
/*
* Play a sound during the connection.
*
* Random code part taken from plugin
* connectsound by White Panther
*
* v1.0
*
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u