Zainstalowałem Amx-a w cs 1.6. Odpalam później hlds, a następnie serwa. Ustawiam sobie właściwości mapy i wchodzę na serwa.(przed tym dodaje swoje ip do amx-a, tak żebym był adminem) Wpisuje w konsole setinfo pw"hasło" (próbowałem tak wpisać że wyskoczyło <key><value>). A gdy wpisuje np: amx_menu i nic. Wpisuje inne komendy admina i dalej nic. Proszę o pomoc, co jeszcze trzeba włączyć żeby amx działało???
Raczej masz na myśli komendę amxmodmenu, wpisz w konsoli setinfo i daj wynik
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Mianowicie...
Kupiłem sobie nowe CDaction i tam była gierka Call of Juarez więzy krwi...
zainstalowałem stworzyłem konto internetowe...
i gdy wchodzę na serwer gra mi się zawiesza...(tak samo mam z cs 1.6 non steam...)
a fabularny śmiga doskonale...
---------- Post dodany 22-03-2011 o...
Cześć, moja desperacja osiąga już apogeum ;/ za cholere nie moge odpalić Assasina 2 ;/ Próbowałam już wielu cracków i nic.
Gra się ładnie instaluje, bez żadnych problemów, i nagle chce ją włączyć to pokazuje się logo ubisoftu, drugie napisy i nagle wraca do pulpitu ;/
BŁAGAM POMÓŻCIE
Moje...
Kupiłem L4D2, zainstalowałem (na XP) i działało. Kupiłem nowy komputer z Windows 7 (!!!), włączam grę, a Steam pobiera mi ją od nowa. Dzisiaj zrobię re-install na XP i zobaczymy.
PS:. Próbowałem wszystkiego. Jeszcze dzisiaj napiszę, może się okazać, że temat będzie do zamknięcia. PROSZĘ O PILNĄ...
Witam. Pisze na forum ponieważ mam problem z Call of Duty Black Ops. Otóż podczas instalacji wyskakuje mi "bład uruchamiania skryptu instalatora" i za nic nie mogę czegos z tym zrobic. Możliwe że bład wyskakuje przez Visual C++ bo wiem od jakiegoś czasu że nie chce sie mi poprawnie instalować...
No więc mam Splinter Cell Conviction (oczywiscie oryginałke) i gdy gram z kolegą w multi to w niektórych miejscach gra się strasznie zacina. Kiedyś gdy grałem z innymi to wszystko było w porządku...wszystko szło płynnie, ale teraz nie da się grać. U niego to zacina się dlatego że ma bardzooo...
Siema, przyszedł do mnie wczoraj dysk WD'eka dziś rano podpiąłem go - nie wiem dlaczego, nie było okna z biosem, i po chwili dopiero ekran bootowania xpeka.
Gdy XPek zalogował się, wyskoczyła mi chmurka że wykryto nowy sprzęt i działa poprawnie.
W moim komputerze niestety nie widzę nowego dysku....
Siema. Mam problem z sluchawkami tak jak w temacie.Zobaczylem to na glosnikach to samo. Kiedys sie wkurzylem walłem w komputer i zaczela chodzic nie wiem czemu. Pomocy!
mampytanie czy mozna dac admina graczowi counter strice source ktory nie a steama? oraz gdy probowalismy chociaz jednemu z nas dac admina przez Mani ADmin Plugin to server wylaczal sie dokladnie co dwie minuty prowsze o pomoc!!!!!!!!!!!! :dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2:
witam. mam problem z karta dziwiekowa. a mianowicie wprowadzilem sobie nowego windowsa. i gdy wlaczam obojetnie jaka piosenke i podglosnie do polowy-graja ok. ale gdy tylko dam troszeczke glosniej niz polowa od razu zaczynaja harczec i sie wylaczaja. mam zintegrowana karte dzwiekowa relatek ac97...
Otoz mam taki problem z counter-strike'em 1.6 non-steam chce se z botami pograc daje new game klikam na wybierz mape i nic nie ma, zadnych map. wychodze z gry wchodze do folderu cs'a cstrike->maps i wszystkie mapy sa pliki wad w samym folderze cstrike tez i co to moze byc robilem reinstall i nic...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u