Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problemy i konfiguracja AMXX

Problemy i konfiguracja AMXX - Tutaj tematy związane z konfiguracją amxx oraz problemami z tym związanymi.

Tagi:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 980
Narzędzia wątku

Problem z cod mod qtm peyote ?.!

wawu17b is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mam problem z cod modem wgrałem wszystko jak trzeba i nic dodałem cvary i nic ;/

Odp: Problem z cod mod qtm peyote ?.!

annoying orange. is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Ale że jak? Wgrywałeś od nowa? Czy dodawałeś klasy i coś nie działa?

wawu17b is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

wgrałem amx mod x i do niego wrzuciłem tą paczke z cod modem http://amxx.pl/topic/36961-call-of-duty-mw-mod-update/

Junior Mod

Poziom upalenia:

Zarzuciłeś cstrike na cstrike? Tak, aby się nadpisały?

wawu17b is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Nie ! wchodziłem bezpośrednio i zamieniałem

---------- Post dodany 16-05-2011 o godzinie 13:09 ----------

COD MOD QTM Peyote rar tu masz linka pobierz i zobacz może mam coś żle bo wgl. hlds mi nie czyta amx'a

Junior Mod

Poziom upalenia:

To zrób tak jak napisałem wyżej, zastap foldery

wawu17b is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Zrobiłem i to samo wgl. nie czyta amx'a a w logach mam
Cytat:
couldn't exec listip.cfg
couldn't exec banned.cfg

Junior Mod

Poziom upalenia:

wpisz amx_plugins na serwerze

wawu17b is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

mam "HLDS" WPISAŁEM W CONSOLI I DALEJ TO SAMO

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Problem] Call of Juarez więzy krwi Problem z multi
Mianowicie... Kupiłem sobie nowe CDaction i tam była gierka Call of Juarez więzy krwi... zainstalowałem stworzyłem konto internetowe... i gdy wchodzę na serwer gra mi się zawiesza...(tak samo mam z cs 1.6 non steam...) a fabularny śmiga doskonale... ---------- Post dodany 22-03-2011 o...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
[Problem] ASSASIN'S CREED II - POMOCY Problem z uruchomieniem gry, po starcie się wyłącza
Cześć, moja desperacja osiąga już apogeum ;/ za cholere nie moge odpalić Assasina 2 ;/ Próbowałam już wielu cracków i nic. Gra się ładnie instaluje, bez żadnych problemów, i nagle chce ją włączyć to pokazuje się logo ubisoftu, drugie napisy i nagle wraca do pulpitu ;/ BŁAGAM POMÓŻCIE Moje...
Problemy techniczne z grami
[Problem] Call of Duty Black ops Problem z instalacją !!
Witam. Pisze na forum ponieważ mam problem z Call of Duty Black Ops. Otóż podczas instalacji wyskakuje mi "bład uruchamiania skryptu instalatora" i za nic nie mogę czegos z tym zrobic. Możliwe że bład wyskakuje przez Visual C++ bo wiem od jakiegoś czasu że nie chce sie mi poprawnie instalować...
Problemy techniczne z grami
[Problem] Dysk WD - nie pokazuje go w Moim PC & Problem z przenoszeniem miejsca na partycjach.
Siema, przyszedł do mnie wczoraj dysk WD'eka dziś rano podpiąłem go - nie wiem dlaczego, nie było okna z biosem, i po chwili dopiero ekran bootowania xpeka. Gdy XPek zalogował się, wyskoczyła mi chmurka że wykryto nowy sprzęt i działa poprawnie. W moim komputerze niestety nie widzę nowego dysku....
Inny sprzęt
[problem] Jedna sluchawka dziala a druga nie - problem
Siema. Mam problem z sluchawkami tak jak w temacie.Zobaczylem to na glosnikach to samo. Kiedys sie wkurzylem walłem w komputer i zaczela chodzic nie wiem czemu. Pomocy!
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
[Problem] Pes 2010 - problem przy połączeniu online
Witam mam problem z polaczeniem online w pro 2010 psx3 wyskakuje komunikat unable to transmit using UPD port 3658. You may need to connect directly to the internet or adjust you connection device i.e router setting etc. Assing DMZ,Port Mapping,Configure NAT Table and ather router...
Archiwum forum
PROBLEM!!!!! mamy problem z serverem cs source nonsteam!!!!!
mampytanie czy mozna dac admina graczowi counter strice source ktory nie a steama? oraz gdy probowalismy chociaz jednemu z nas dac admina przez Mani ADmin Plugin to server wylaczal sie dokladnie co dwie minuty prowsze o pomoc!!!!!!!!!!!! :dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2::dash2:
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[Problem] Problem z dzwiekiem -creativ'y ,,umieraja'' przy polowie maxymalnej mocy
witam. mam problem z karta dziwiekowa. a mianowicie wprowadzilem sobie nowego windowsa. i gdy wlaczam obojetnie jaka piosenke i podglosnie do polowy-graja ok. ale gdy tylko dam troszeczke glosniej niz polowa od razu zaczynaja harczec i sie wylaczaja. mam zintegrowana karte dzwiekowa relatek ac97...
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
Problem z serwerem HLDS - jeden problem z glowy :)
Wiec tak - poprzednio pisalem ze jak wchodze na serva to nie moge wejscs bo cos pisze itd. Wiec wpadlem na taki pomysl aby pobrac sobie innego patcha! Pobralem i... POSTAWILEM SERVER :grin: nastepnie juz moge na niego wbic ale inne osoby nie... czemu? :( POMOZCIE>>>!!! AMX-Moda zrobie sam :D...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
troche dziwny problem ale problem jak problem
Otoz mam taki problem z counter-strike'em 1.6 non-steam chce se z botami pograc daje new game klikam na wybierz mape i nic nie ma, zadnych map. wychodze z gry wchodze do folderu cs'a cstrike->maps i wszystkie mapy sa pliki wad w samym folderze cstrike tez i co to moze byc robilem reinstall i nic...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz