Witam mam błąd dotyczący mojego serwera i amxbans 5.1 wgranym na forum.
Otóż:
- W konsoli są napisane trzy linijki dotyczące amxbans (niestety nie są one zbyt dobre):
sql.cfg jest wypełniony prawidłowoL 11/27/2011 - 15:09:32: [amxbans.amxx] [Amxbans] Connection failed!
L 11/27/2011 - 15:09:32: [amxbans.amxx] [Amxbans] Threaded query error, location: 1
L 11/27/2011 - 15:09:32: [amxbans.amxx] [Amxbans] Message: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (111) (2003)
- Oczywiście jak można się spodziewać bany na serwerze nie działają tzn. admin daje jakiemuś graczowi bana, a ban nie leci...
- Na forum kiedy zaloguję się do panelu admina w amxbans i wejdę w zakładkę serwery na górze mam kolejne trzy linijki błędów:
Na początku myślałem, że to wina chmoda 777 lecz po jego dodaniu na dany plik nic się nie zmieniło...Warning: include() [function.include]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/csekstra/public_html/web/include/functions.inc.php on line 321
Warning: include(Portail d'informations Ce site est en vente!) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/csekstra/public_html/web/include/functions.inc.php on line 321
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.amxbans.org/version.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/csekstra/public_html/web/include/functions.inc.php on line 321
Pomożecie?