Popularne odwołania do tej strony: komendy goda, nu merge comanda me, komenda na hp cs, me hp, komendy gm mu online, komenda do cs na hp, komendy gm metin2 wszystkie, cs me, cs komenda na hp, cs 1.6 me hp, komendy call of juarez, komendy hp me do cs 1.6, how to add me and hp on cs server, jak w cs zrobic komende me, komenda na hp, komendy do konsoli metin2, komedy konsoli metin2, me i hp, me plugins c.s, tibia komendy, cs ip metina moda, jak zrobić komende me, jak dac staty komenda metin2, comando me 1.6, comando me cs
Wiem, że był taki temat ale nie mam niestety w amx ustawien statystyk...
Czym to jest spowodowane ?
Nie działają mi dokładnie komendy /me, /hp.
Jak juz pisalem to wpisuje w konsoli amxmodmenu
wyswietla sie menu, lecz jak wchodzę w Ustawienia Statystyk to mi sie wyswietla: "PLUGIN STATYSTYK NIE ZNALEZIONY".
Proszę o pomoc :)
usuń średnik sprzed miscstats.amxx w plugins.ini, nie ma?--dopisz
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Witam, chciałbym w plikach .txt sobie dodać kolor komendami: !g, !t ,!n etc. tak jak w pluginie ad_manager... tylko jest pewien problem. Gdy dodam ten kod na końcu pluginu i skompiluje lokalnie, to to nie działa.
stock setColor(string, len)
{
if (contain(string, "!t") != -1 || contain(string,...
Witam! Czy są jakieś komendy które nie wymagają żadnych AMX itd. tylko które wpisuje się "na czysto" w konsoli które powodują:
-Przeniesienie gracza do innej drużyny.
-Zabicie gracza.
-Slap'nięcie (popchnięcie czy coś w tym stylu) gracza.
-Zamrożenie.
Witam.Mam prosbe o kilka komend do Cs 1.6 NS
1.Jest jakaś komenda na automatyczne podnoszenie broni?(żeby to wyłączyć)?Wiem że można to ustawić w options>advence i tam ale to męczy za każdym razem wchodząc w cs to robić..
2.Jakaś komenda na kucanie na dolnym "scrollu".
3.Teraz takie...
Czy da się tak zrobić żeby nie trzeba było za każdym razem wpisywać pluginów (komend) do konsoli. Za każdym razem to znaczy po wyłączeniu gry?? Chodzi mi np. o komendę mp_autoteambalance (auto wyrónywanie bootów)
Z góry dzięki ;)
Mam taki problem: kiedy chcę wpisać na say np: komendę /music to nic się nie pojawia a w konsoli pojawia się napis: "unknow_comands: amx_music".
czy wie ktoś dlaczego pojawia się taka komenda a nie menu music?
z góry THX!!!
Ej ja nie wiem ale moge wiedziec jakie komendy ma admin w weaponarena??
Bo ja nie wiem jak sie daje bron np Ze admin da wszystkim to sama bron jak to zrobic?
Pomógł +
adjust_crosshair - Zmienia kolor celownika każdorazowo po wpisaniu tej komendy
allow_spectators - Ustala czy mogą grę obserwować spectatorzy
bgmvolume - Wł/wył CD Audio
bind - Nadaje klawiszowi funkcję np bind "klawisz" "komenda"
changeteam - Zmiana drużyny
cl_allowdownload - Ustala czy można...
Włączam serwer HLDS na grę w LANie no i nie wiem jakie są wogóle komendy na konsolę. Przydałyby się wszystkie jakie znacie lub jakie są np. reset lub respawn.
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u