Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problemy i konfiguracja AMXX

Problemy i konfiguracja AMXX - Tutaj tematy związane z konfiguracją amxx oraz problemami z tym związanymi.

Tagi: , , ,

Popularne odwołania do tej strony: panel admina cs, komenda na panel admina, panel admina samp, dostanie admina, amx, panel admina gdzie jest, bind na panel admina, funkcje admina w cs, admin z przycisku cs, funkcje admina cs, cs panel admina, head admin samp server jak dac, cs funkcije admina, panel admin pod przyciskiem, komenda w konsoli o dodanie admina f1, funkcje admina, cs 1.6 panel admina, jak uzywac panelu admina cs, cs 1.6 head admin panel administracyjny, jak wejść do panelu admina cs, jak dodać admina na niceshoot.pl, nie mozna dac admina na niceshoot
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 6733
Narzędzia wątku

Panel admina na przycisk?

Gold1 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

co do tematu to znalazłem
ale mam 2 problem
na serwerze nie działają mi bany minutowe, jesli kogos zbanuje na pare minut 5,20,60 itp to dostaje kicka zamiast bana
jak to naprawic?
pzdr

Ostatnio edytowane przez Gold1 ; 27-01-2009 o 02:33.

Odp: Panel admina na przycisk?

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

masz mini bans? jeśli tak którą wersję?

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

pkN[o!] is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

a może wgraj nowego amx'a ?

Gold1 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

wgrałem mini_bans.amxx 0.5a z tego źródła:
Kod:
http://cs-puchatek.pl/topics72/mini-bans-powod-przy-banowaniu-pokazanie-info-itd-vt4043.htm#27242

no i jak banuje z panelu, to pisze ładnie Gracz ten i ten dostał bana na 5min.
Z tym że serwer go nie banuje :D tylko napsize że został zbanowany i teraz ani go nie kickuje.
proszę o pomoc.

@up

ok działa
dzięki N A V E N
pozdrawiam :)

Ostatnio edytowane przez Gold1 ; 27-01-2009 o 13:14.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Sugestia - przycisk PHP
Więc mam prośbę. Wiele osób piszących pluginy pewnie ma ten sam problem. W szybkiej odpowiedzi mógłby się znaleźć przycisk PHP. ---------- Post dodany 08-05-2010 o godzinie 09:33 ---------- ponawiam prośbę. Zawsze podając komuś kod w AMX trzeba z palca wpisywać
Propozycje, uwagi i sugestie co do tego forum
[Herb/Logotyp/Przycisk/RReklam] dla FA
Witam, bardzo bym prosił o wykonanie kilku prac graficznych kolorystycznie pokrywającymi się ze stroną klanu Frag-Addict WELCOME - News. Proszę o kilka prac, jeżeli ktoś nie jest wstanie wykonać aż tylu proszę o wstawienie chociażby tego przycisku który będzie pokrywał się ze stroną chodzi mi o...
Prośby o wykonanie grafiki
[Przycisk] Postaw piwo
http://sts-squad.xaa.pl/templates/cs/images/lang_polish/email.png Chcę, aby zamiast tego napisu pisało (identyczną czcionką) "piwo", oraz przed napisem oczywiście ikona piwa :)
Prośby o wykonanie grafiki
Nacisnolem przycisk F11 Moge posiadac haxa
Przeglądałem dzisiaj logi serwera i znalazłem tam coś ciekawego: Nacisnolem przycisk F11 Moge posiadac haxa.. Niech admin mnie sprawdzi..! Czy to oznacza że gościu włączył haxa?
OffTopic - Counter Strike
Nie włancza się panel admina
Tak jak w temacie jak w konsoli piszę amxmodmenu to pisze mi że taka komenda nie istnieje.
Problemy i konfiguracja AMXX
[WebSpell] Panel admina
Może i proste ale bardzo ważne pytanie. Jak w WebSpellu mogę dotrzeć do Panelu Administracyjnego?
Pytania z odpowiedzią
kto mi zrobi przycisk radiowy??
Dobry wieczór, Mam prośbe.. mógłby mi ktos napisac kod do przycisku radiowego "słuchaj nas" aby podpiac go do winampa i playlista właczała sie w tym oto programie. Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam gg.9951677 strona www.radioempire.dbv.pl <cos banner krzywo, ale nie potrafi go nikt idealnie...
Tworzenie - projektowanie stron www
Vbiulletin - uszkodzony panel admina
Witam, Jakiś czas temu zainstalowałem wtyczkę AJAX'a do galerii. Wszystko działało w porządku... do czasu. Dzień po instalacji zniknął panel boczny administracji/użytkownika, zamiast tego mam: Fatal error: Call to undefined function genshadow() in...
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
PH-Squad [HS Only] Nabód na admina!Pierwsze 5 osob z forum dostaje admina!!!
- PH - Squad @ NiceShoot.pl - 91.204.160.80:27020 - Sloty: 12 - Typ serwera: FFa/HS - Steam - www.phcs.tk - Friendly Fire (Off) - Kontakt gg: 6075901 - Strona KLIK - Forum KLIK
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
f1 przycisk
Witam Klikajac przycisk "F1" kupujemy automatycznie amunicje/bron/pancerz a czy da sie jakos ustawic abym sam mogl wybrac co mam kupic klikajac F1? tzn chodzi mi o inny rodzaj broni czy tez kolejnosci Pozdrawiam
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz