Popularne odwołania do tej strony: rcon password css, rcon_password command, bad rcon, counterstrike rcon config, como averiguar la parola de un server de urban teror, bad rcon from, cs server bad rcon from, cant remember rcon password css, gdzie znalezc haslo do rcona, bad rcon password css
Witam. Dodałem +rcon_password do własnych komend w server.cfg jest podane i wszystko ok działalo i nagle dziś się zepsuło.
Pokazuje rcon password nastepnie je wpisuje i pisze bad rcon.. screen POmocy!
server cfg jest wszystko ok
pisze:
//rcon_password "hasło" // haslo na rcon, nie zalecane aby tu umeszczac, lepiej jesli dasz w parametrach odpalania serwera
// jesli ustawisz "" to rcon nie bedzie dzialal
// np +rcon_password "hasło"
w własnych komendach:
+rcon_password poniewaz gdy wpisuje w wlasnym komendach +rcon_password "haslo" to przy restartcie usuwa końcowke "haslo" Pozdrawiam.
w server.cfg normalnie piszesz
rcon_password wiaderko
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
server cfg jest wszystko ok
pisze:
//rcon_password "hasło" // haslo na rcon, nie zalecane aby tu umeszczac, lepiej jesli dasz w parametrach odpalania serwera
// jesli ustawisz "" to rcon nie bedzie dzialal
// np +rcon_password "hasło"
w własnych komendach:
+rcon_password poniewaz gdy wpisuje w wlasnym komendach +rcon_password "haslo" to przy restartcie usuwa końcowke "haslo" Pozdrawiam.
No dobrze. Serwer nie działa nadal w własne komendy jest +rcon_password
a w server cfg bez "" rcon_password haslo
Wszystko powinno byc ok ale nie jest.
Witam, mam problem a mianowicie gdy wpisuje rcon_password "haslo" i potem komende rcon exec 3rr.cfg piszeże zły rcon ale gdy pisze rcon mp_roundtime 2 to wszystko jest ok, mógłby ktoś pomóc ?? Z góry dzięki
mam problem z rconem gdy tylko sie do niego zaloguje nie widze co pisze na say drużyna przeciwna;/ widze tylko swój team. JJak jestem na specie to nie widze nic kto co pisze. Tak sie dzieje jak jest amx_off i on
Witam,
Wie ktoś może jak na serwerze sprawdzić jakie są configi?
Dokładniej chodzi mi o to że mam rcon na serwer i chce załadować configi do mixa a później do 3rr.
Siema mam problem z uzyciem rcona na swoim klanowym serwerze.
Gdy wpisuje rcon_password ****
I potem wpisuje jakas komende wywala mnie z servera i pisze Added to banned list.
A na swoim 2 serwezre klanowym normalnie mi rcon dziala.
???
Witam!
Mam serva przeznaczonego tylk odo sparow wiec nie mam tam amx itp tylko sam potrzebne cfg. I jak wejdzie taki jeden noob to chce go kicknac lub zbanowac przez rcon komenda " rcon kick Noob albo rcon ban Noob
Ale to nic nie skutkuje :/ Co mam zrobic?
Wgrywanie AMX nie wchodzi w Gre!
witam
jak nadusze "H" to mam takiego malego rcon na 4 linkijki
jest moze jakis bardziej rozbudowany ?
np ze tylko mysza bede jechal i 3rr zmiana mapy itd
wiece ocb?
Witam, jak zwiekszyć ilość slotów servera przez rcona... ? Wiem, że to nie legalne, lecz potrzebne mi to do celów naukowych... Przyklad: kupilem serwer 12 slotow, wpisałem to i mam 16 slotów. Było to jakoś tak:
rcon shutdownserver
rcon xxxxxxxxxx 16
rcon map de_dust
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u