Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problemy i konfiguracja AMXX

Problemy i konfiguracja AMXX - Tutaj tematy związane z konfiguracją amxx oraz problemami z tym związanymi.

Tagi: , , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 834
Narzędzia wątku

Jak zmieniać nowe mapy przez AMX ?

andegrand is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam,

Ściągnąłem i wrzuciłem sobie nowe mapki (pliki .bsp) mapki działają jednak muszę je zmieniać z konsoli. Jak to zrobić żeby pokazały się one w meny AMX MOD ?

Pozdrawiam,

Odp: Jak zmieniać nowe mapy przez AMX ?

filipiarz is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

mam takie samo pytanie jak kolega wyrze!!

dante1991 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Wystarczy otworzyć plik tekstowy maps.ini (lokalizacja : cstrike->addons->amxmodx->conifgs->maps.ini) i tam na dole od nowej linijki dopisywać nazwy dodanych map (ale bez rozszerzenia bsp !!!).

Przykład : Dodaliśmy mape de_westwood.bsp. Otwieramy maps.ini i wpisujemy tam de_westwood.

andegrand is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Dzięki serdeczne zaraz sprawdzę i napiszę czy działa :)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
mapcycle - nowe mapy
Witam, proponuję wprowadzić małą zmianę dotycząca map na serwerze. Wielokrotnie podczas koncertu życzeń pokazuje się kilka map, z czego na części (de_chateau, de_piranesi, de_blue) zwyczajnie się nie gra... Proponuję zamiast tych map dorzucić kilka wg mnie fajnych i grywalnych takich jak...
Śmietnik
Mapcycle/nowe mapy
Moglibyscie wprowadzic jakies zmiany w pamcycle na tym serverzez albo wgrac jakies inne map typu cpl_mill czy cos, de_blue bo od kiedy tam gra to tylko na 3 mapach bylem,a ze 3 h juz tam siedze
Koncert Życzeń
Nowe mapy - reaktywacja tematu
Witam.Pisze nowy temat poniewaz ten kaptura jest zamkniety.Moze mozna wgrac na serwer nowe mapy?np kabul,sunny,westwood?Jesli to nie klopot?pozdrawiam
Śmietnik
Nowe mapy
Przydałoby się wiecej mapek na serwie ..sz.b da się zrobić?
Śmietnik
MAPCYCLE, NOWE MAPY NA SERWA...
jak ktos ma jakies uwagi do mapcycla na serwerze... lub slyszal, gral na siakies fajnej mapce... moze zaproponowac dodanie jej tutaj =]
Archiwum forum
3 nowe mapy
Proponuje dorzucenie do zestawu map znajdujacych sie na serwerze mapy aim_akcolt2, de_rats_2001 i de_westwood. Co prawda jest juz na serwerze sporo map, ale mysle, ze i na tych nie raz wszyscy chetnie zagraja. Otolinki do tych map: de_rats_2001 http://www.csm2.net/view_map.php?map_id=741...
Archiwum forum
Serwer Be Foresight [TP] Niskie Pingi! Nowe ciekawe mapy!
Witam. Chiałbym Wam zaoferować nowy serwer do gry teamu Be Foresight. * Nazwa serwera: Be Foresight powored by mNq@efektgames.pl * Ilość slotów: 12 (bez żadnych rezerwacji, w pełni dla Was) * IP: 193.143.121.46:27015 * PW: bardzo łatwe do odgadniecia albo na gg(7885706) * Lokalizacja:...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Nie działające nowe mapy
Ściągnłem sobie nową mape co CS Source NS i jak ją włączam to wcale nie następuje ładowanie czemu? .
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
nowe mapy
Ja wrzucić nowe mapy do Condition Zero Steam?
Instalacja gry i podstawy
Macie jakies nowe mapy do cs 1.6
dajcie liste jaki spoko mapek do cs 1.6 bo stare mam i juz sie nudzą pleasa!!!!! :mrgreen: z gury dzieks>>>|,.
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz