Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problemy i konfiguracja AMXX

Problemy i konfiguracja AMXX - Tutaj tematy związane z konfiguracją amxx oraz problemami z tym związanymi.

Tagi: , , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 791
Narzędzia wątku

Komendy na graczach, problem

p0nczekPL is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam

mam wszystkie flagi admina i jak naciskam menu admina to nie moge wykonywać komend na graczach, tzn nie dziala kick, slap, team player :/ po prostu klikam i mi wychodzi z menu, jest coś co moze to blokowac poza flagami ? dzieki za odpowiedz

Odp: Komendy na graczach, problem

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Temat o dwóch protokołach się kłania.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Problem - Po użyciu komendy komputer trzeba zresetować
Joł Zaczynając temat: nie wiedziałem w sumie gdzie go wrzucić, wybrałem najbardziej podchodzący pod kryteria dział. Problem występuje na waszym serwerze TP, a polega na tym, że po użyciu komendy "NUKE" przez admina, mój komputer przestaje reagować na cokolwiek i pozostaje mi tylko opcja...
Problemy z CS 1.6
Kanterzy CyberSport 5on5 - Z myślą o graczach!
Jako iż widać że polski eSport jest na bardzo niskim poziomie, chcę go podratować i robić wszystko w tym kierunku. Z takiego powodu stworzona została polska liga Kanterzy CyberSport w której brać udział może 16 zespołów. Oferujemy: - Miłą atmosferę. - Kompetentnego administratora. - Ciekawe...
Liga Counter Strike 1.6 Steam
Komendy
Witam! Czy są jakieś komendy które nie wymagają żadnych AMX itd. tylko które wpisuje się "na czysto" w konsoli które powodują: -Przeniesienie gracza do innej drużyny. -Zabicie gracza. -Slap'nięcie (popchnięcie czy coś w tym stylu) gracza. -Zamrożenie.
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Problem z mikro (komendy do cfg)
Mam problem z mikro. Gdy wchodze na test mikro to na początku jest aki szum a póżniej trzeszczy jak cholera. Na skype i w rejestratorze dżwięków jest ok. mam zintegrowaną karte Realtek z płytą główną. Net - 1 Mbit/s . Proszę jeszcze o komendy jakby ktoś miał do mikrofonu. najlepiej z opisem .
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Co to za komendy?
Witam potrzebuje 2 komend, 1 komenda na to, żeby zmienic czcionke przy HP, kevlarze, nabojach na bardziej , wyraźną ta jest bardzo nie wyraźna i bolą mnie od niej oczy. http://img341.imageshack.us/i/glocktok0000.png/ - screen 2 komenda na to, żeby zmienic wygląd menu kupowania broni,...
Problemy z CS 1.6
komendy /me /hp
Wiem, że był taki temat ale nie mam niestety w amx ustawien statystyk... Czym to jest spowodowane ? Nie działają mi dokładnie komendy /me, /hp. Jak juz pisalem to wpisuje w konsoli amxmodmenu wyswietla sie menu, lecz jak wchodzę w Ustawienia Statystyk to mi sie wyswietla: "PLUGIN STATYSTYK NIE...
Problemy i konfiguracja AMXX
komendy?
wiatm. kiedyś miałem takie komendy do server.cfg że lepiej było słychać ludzi jak gadają przez mikrofon... Ma ktoś te komendy?
Problemy z CS 1.6
|PROBLEM| Komendy w CS 1.6 NS nie działają.
Witam! Podobnego tematu szukałem, lecz na próżno, bo nie znalazłem i dlatego napisałem nowy. No więc... Gdy gram sobie w CSa i chcę zobaczyć sobie ranking, komenda: /rank nie działa mi... Podobnie jest z innymi komendami np. /top15, /me, /hp, /rankstats. Ogółem nie działa mi żadna komenda....
Problemy z CS 1.6
Problem! Komendy!
Szukam komend na róźnorakie przycinki, ping itp. ponieważ mam słabego procka, a chciałem "upiększyć" grę w CS. Narazie mam to : max_shells 0 ; max_smokepuffs 0 ; ex_interp 0.01 ; fastsprites 0. Szukam również komendy na takie otóż działanie : Kiedy mam np. dgl , podnoszę m4 i zostaje mi dgl...
Problemy z CS 1.6
Komendy
Włączam serwer HLDS na grę w LANie no i nie wiem jakie są wogóle komendy na konsolę. Przydałyby się wszystkie jakie znacie lub jakie są np. reset lub respawn.
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz