Witam. Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób mogę zmienić wygląd radaru na całym serwerze. Ściągnąłem sprit wgrałem na serwer i nic 0 zmian po resecie było to samo czyli 0 zmian. A i jak zrobić to samo z broniami?
|
|
Witam. Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób mogę zmienić wygląd radaru na całym serwerze. Ściągnąłem sprit wgrałem na serwer i nic 0 zmian po resecie było to samo czyli 0 zmian. A i jak zrobić to samo z broniami?
Mowiac zmiana broni mysle o modelach. Wiec jesli o to chodzi to sciagasz modele (najwiekszy wybor masz w serwisie http://fpsbanana.com ) broni i wklejasz je na ftp servera do pliku cstrike/models
Pozdrawiam.
ale ja chce zmienić model radaru, podmieniłem sprit na ten który ściągnołem z fps banana i nic... nikomu sie on nie ściąga i jest taki sam jak podstawowy;/
Gdzie go wsadzasz ?:d
bo to chyba cos tam dopiac trzeba w cfg zeby to sie sciagalo, ale nie wiem co dokladnie

no jak ściągnąłem i w folderze było tylko cstrike>sprites>260radar czy jakoś tak to proste ze wsadziłem do sprites i kliknąłem aby nadpisać
| « Spadochron dla wszystkich | Pisze mi ML_NOTFOUND: » |