Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X > Problemy i konfiguracja AMXX

Problemy i konfiguracja AMXX - Tutaj tematy związane z konfiguracją amxx oraz problemami z tym związanymi.

Tagi: ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1229
Narzędzia wątku

Instalacja amx

[FB]Seba is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

kto zainstalowałby mi na servie amx

jeżeli ktos sie tego podejmie dostanie admina

piszcie w tym temacie

z góry dzięki

będa gibony

Odp: Instalacja amx

enzie-bot is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Zapraszam:
http://www.forum.wiaderko.com/poradn...d-podstaw.html

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Oferta] Instalacja for phpbb przemo/phpbb3, konfiguracja serwerów cs 1.6, instalacja pluginów, pisanie pluginów amxx(PAWN)
Witam, przedstawiam moją ofertę www oraz amxx. Cennik podany poniżej dotyczy płatności przelewem(chyba, że napisano inaczej). Jeśli zależy ci na płatności SMS skontaktuj się ze mną Oferta www • Instalacja forum phpBB modified przemo/phpBB3 = 5zł przelew, 10,98 SMS • Konfiguracja forum phpBB...
Wykonam
[Prośba] instalacja NFS U2
Siemka pod czas instalacji NFS U2 wyskakuje mi błąd z plikiem Support/EReg.exe mógł by mi ktoś go wysłać na e-maila (krystek905@interia.pl) albo dodać na stronke za pomoc z góry dzienki
NFS
[Steam] Instalacja CSA
Witam Ostatnio zakupiłem Cs-a Lecz mój napęd ostatnio nie działa więc sciągnełem obraz płyty http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-counter-strike-1-6/51815-obraz-plyty-counter-strike-anthology-download.html Zamontowałem obraz płyty, lecz przy instalacji (rejestrowaniu cd keya) on każe...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Instalacja CS
Mam zainstalowanego cs'a, lecz w narzędziach w steam'ie go nie ma. Z gory dzieki za pomoc. Oto screen jak to wygląda. http://img246.imageshack.us/img246/9915/jutmaaan.png
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] instalacja cs non
Witam mam problem z istalacją cs non steam : v40 digitalzone owy prowblem wyskakuje wtedy gdy wałczam instalke wyskakuje mi : this file contains invalid data. co robic ?
Problemy z CS 1.6
[Steam] InSTALACJA
siemka mam problem z zainstalowaniem cs 1.6 steam Problem polega na tym że zatrzymuje się na counter strike condition zero dectalis(decalis...:P)i się dalej nie instaluje:/ Tylko te krateczki od lewej do prawej latają.Czekałem jakieś 5-7 min i nie idzię:/ Musiałem zrobic reinstalke ponieważ...
Problemy z CS 1.6
instalacja
mam do was pytanie z czystej ciekawosci czy jest jakis sposob aby zainstalowac gre dzialajaca na platformie steam np cs z oryginalnej plyty bez instalowania steam i bez robienia w nim konta np wyobrazmy sobie sytuacje ze ktos wykorzystal kod z pudelka i zapomnial wszystkich danych na temat konta...
OffTopic - Counter Strike
Instalacja css NS.
No więc chciałem zainstalować Source'a NS i ściągnąłem 3 party stąd: http://www.wiaderko.com/cs/downloads/bezpieczny-download-counter-strike-source,1772.html Ja jestem kompletnym zerem w tych sprawach i nie wiem co dalej :dash2: 1.Gdzie mam wypakować to wszystko z 3 partii? 2.Co zrobić po...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
instalacja AMX
Witam zainstalowałem AMA mod i nie wiem czy dobrze go zainstalowałem D:\Program Files\Steam\steamapps\Moje-Konto\counter-strike\cstrike\addons\amxmodx gdy wchodzę w CS-a i wziąłem mową grę to mi wychodzi z gry na pulpit
Problemy i konfiguracja AMXX
bf2 mod instalacja
Czy mogł by mi ktos dac wyczerpujaca instrukcje jak wgrac na server bf2 mod bylbym bardzo wdzieczny
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz