Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry komputerowe > Problemy techniczne z grami

Problemy techniczne z grami - Masz problem z instalacją gry, z konfiguracją, coś nie działa, jakiś błąd? Tutaj pomagamy sobie w takich problemach.

Tagi: , , , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: crack harry potter y el princepe mestizo, programa para copiar harry potter half blood prince, problemas con la instalacion de harry potter 7, jak podmienić cracka, problem z harry potter i książe półkrwi nie można podmienić pliku hp6, sale un error al ejecutar harry potter de half of blood, nie można skopiować odmowa dostępu crack, problema crack harry potter reliquidas razor1911, parche harry potter y el principe mestizo, gdzie jest crack w hp 7 i gdzie go przenie ść
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1761
Narzędzia wątku

Problem z podmiana cracka w HP książe półkrwi

martyna23071 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Poprzeglądałam tematy i nic na ten temat nie znalazłam. Więc: ściągnęłam dziś grę z torrentów, harry potter i książe półkrwi. Zainstalowałam grę i teraz mój problem: gdy wchodzę w obraz płyty i wycinam cracka , potem wchodze w folder pc i wklejam, a tu wyskakuje mi: Nie można skopiować hp6: odmowa dostępu, sprawdź czy dysk nie jest zapełniony, lub chroniony przed zapisem, oraz czy plik nie jest aktualnie używany. Absolutnie wykluczm 1, a z 2 nie wiem o co chodzi, ale przed tym błędem wyskakuje: czy chcesz przenieść plik tylko do odczytu ja daję tak, a tu ten błąd co powyżej. 3 nie wiem, bo jaki program może tego używać PowerISO? WinRAR? Ale wszystkie wyłączam zawsze przy instalacji! Prosze o pomoc

Odp: Problem z podmiana cracka w HP książe półkrwi

cozabezczelny is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

Wycinasz ? spróbuj skopiować xD

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
problem z podmiana modelu
witam mam problem z pluginem GHW_Weapon_Replacement.amxx podmieniałem model noza w TT wszystko działa, lecz tt również dostaje pakę na starcie, ale nie może jej wyjąć ale jak TT naciśnie klawisz 5 (bomba) lub Q (zmiana broni) to model noza zmienia się na podstawowy... Dlatego mam pytanie jak usunąć...
Problem z pluginem AMX/AMXX
[Steam & Non Steam] Podmiana modeli, problem ;/
Mam poważny problem, ponieważ pościągałem modele z FPSbanana.com Podmieniłem wszystkie pliki , i wrzuciłem dzwięki broni... Wbijam do gry zrobiłem restart serwera, a nowych modeli ŻADNYCH nie ma... W czym może być problem?
Problemy z CS 1.6
Problem z podmiana modelu zombie.
Witam, Jak podmienic model w biohazard 2.0 3b :/ Podmieniam w pliku biohazard.cfg "#define DEFAULT_PMODEL "models/player/slum/slum.mdl"" na#define DEFAULT_PMODEL "models/player/slum/stalker.mdl"" I nie dziala :( Ktos powiedzial ze trzeba skompilowac, ale jak to zrobic, jak to plik cfg a...
Szukam cracka do Twierdzy 2
Jak tytuł posta wskazuje, szukam cracka do powyższej gry. Twierdzę 2 wgrywałem z jednej z płyt Twierdzy Antologii. Na niej był polski patch 1.3.1 z dialogami i napisami i go wgrałem. Na ekranie loadingu pisze że wersja gry to 1.3.1. Proszę o pomoc.
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Problem z podmiana rankingu
Mam taki problem z top15 i rankingiem. Nie można uruchamiac w totalcomanderze aplikacji, wiec pobralem caly folder data na swojego kompa i wtedy usunalem niepotrzebne osoby z rankingu. Wgralem spowrotem, do dobrego folderu i podmienilem za ten stary folder data, ale jak wchodze i sprawdzam czy w...
Problemy i konfiguracja AMXX
[Steam] Problem z Krwią
Kupiłem sobie steama i mam problem z krwią... Jest ona zielona! Na samym początku nie przeszkadzało mi to lecz po jakimś czasie stało sie to drażliwe :/ Proszę o pomoc! Z góry dzięki! Pozdrawiam sadik
Problemy z CS 1.6
Harry Potter i Książe Pół Krwi - Problem po włączeniu gry.
Witam ! tak jak w temacie otóż sciągnąłem tą grę . Instaluje , odpalam i po włączeniu mam tylko czarny ekran i nic sie nie dzieje i nic więcej i musze wychodzic ctrl+alt+del. czy ktos moze wie dlaczego tak sie dzieje? jest ktoś w stanie pomóc? ; /
Archiwum forum
harry potter 6 (książę półkrwi) problem z zainstalowaniem gry
Nie wiem,czy jest juz gdzies poruszony ten temat,ale mam problem z instalacja,a dokladniej z plikiem 'autorun.dat' ... Tuz przed instalacja... hmm... dokladnie w momencie miedzy wpisaniem kodow i zaakceptowaniem regulaminow,a instalacja wlasciwa, wyskakuje mi komunikat 'Blad odczytu z pliku:...
Archiwum forum
Harry Potter i Książe Półkrwi - problem przy instalacji
A wiec mam problem. Włączam instalator i wszystko idzie dobrze dopoki wpiszę numer seryjny (kod) wpisuję go i wyskakuje: ,, Nie można otworzyc pakietu instalacyjnego. Skontaktuj się z producentem aplikacji w celu weryfikacji, czy to jest prawidłowy pakiet Instalatora Windows. O co kaman ? Co mam...
Archiwum forum
problem z podmiana soundów
czesc mam problem z podmianom soundów broni otóż modele podmieniłem jest cacy ;p a jak podmieniłem dzwieki to sie pobierało ale jak sie pobrało to nadal sa te stare ;/ nie ma nowych taki mam wpisc w new_weapons.ini "sound/weapons/m4a1-1.wav" "sound/weapons/nowe/m4a1-1.wav"...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz