Popularne odwołania do tej strony: wiedźmin windows 7, wiedźmin nie działa na windows 7, problem z wiedźminem na windows 7, wiedźmin na windows 7, witcher windows 7, sterownik do wiedzmina, problem z wiedzminem windows 7, wiedźmin win7, wiedźmin tages windows 7, wiedzmin sterowniki zgodne z windows 7 download, sterowniki do wiedźmina download, wiedźmin widows 7, wiedźmin instalacja windows 7, wiedzmin sterowniki tages, jak zainstalowac wiedzmina na windows 7, problem z grą wiedźmin na windows7, jak zainstalować wiedźmina na windows 7, wiedzmin nie działa windows 7, instalacja wiedźmina na windows 7, the witcher windows7, would not installing the witcher, wiedźmin czy da sie grac na windows 7, the witcher drivers windows 7, wiedzmin problem na windows 7, the witcher e driver tages
mam spory problem z wiedźminem niedawno przerzuciłem sie na windows 7 ultimate 64bity. wszystkie gry mi działają tylko nie wiedźmin. tryb zgodności to fake a i sterowniki tages nic nie dają,obniżałem wszystko co sie da w sytemie ale nie pomogło.gra jest na kompie ale wcale sie nie uruchamia. czy jest ktoś kto potrafi mi pomóc ?z góry pozdrawiam :D
Czym sie roznia wersje wiedzmina
- Edycja Rozszerzona
- The Witcher
- Gold Edition
------------------------
Naucz się poprawnie dodawać tematy a wtedy dopiero pytaj... -.-
W grze walczymy zdobywamy kolejne levele kupujemy nowe miecze amulety mikstury.To najwyrzszej klasy gra przeglądarkowa.
Link do świetnej gry przeglądarkowej:
The Witcher: VERSUS! - Multiplayer Browser Game
Film Wiedźmin w jednym parcie (662 MB!)
Wiedźmin
Miecz Przeznaczenia ma dwa ostrza, jednym z nich jesteś ty - wiedźmin Geralt z Rivii, zwany również Białym wilkiem, długo nie potrafi, albo nie chce, uwierzyć w słowa dawnej przepowiedni. mimo, że sam jest "dzieckiem niespodzianką" (zaraz po...
http://news.filefront.com/wp-content/uploads/2007/06/the-witcher-3d-medalion.jpg
Wyjątkowy RPG polskiej produkcji :focus:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.