UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Błąd w grze Half-Life2

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
  1. #1 Błąd w grze Half-Life2 
    Lamka
    Witam, mam problem z grą Half-Life2. Problem polega na tym, gdy instaluje grę i włączam ją po raz 1 po instalacji gra normalnie działa, ale jak chce wyjść z gry wyskakuje okienko i na pasku okienka pisze: HALF-LIFE2:hl2.exe-Błąd aplikacji. I treść okienka: Instrukcja spod "0x20162170" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x20162170". Pamięć nie może być "read".
    Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji. I klikam OK. Gra się wyłącza i potem chce ją włączyć jeszcze raz daje load game, gra się wczytuje a NPC się nie ruszają i nie umiem przejść dalej gry. Wie ktoś może co zrobić żeby NPC działały? z góry dzięki.

P.S.: Gdy zabijam NPC oddają głosy, ale do mnie nie strzelają, ani mnie nie atakują, tylko stoją w bezruchu.

2. #2 Odp: Błąd w grze Half-Life2 
    Lamka
    a gra orginalna? jesli nie, to moze zlapales ripa, ktory jest uszkodzony. jesli jest nieorginalna moze pomóc wylaczenie STEAM'a, który nie pozwala uruchomic garry's moda (na silniku hl2), mi wlasnie to pomoglo.

3. #3 Odp: Błąd w grze Half-Life2 
    Lamka
    tak, gra jest nieorginalna, ale mam ją na płycie. A "wyłączenie STEAM'a" czyli? nie wiem o co chodzi, możesz wyjaśnić?

4. #4 Odp: Błąd w grze Half-Life2 
    Lamka Awatar Skatemen
    Masz taki program Steam ? w PRAWYM DOLNYM ROGU TAKA WAJHA NA CZARNYM TLE ? JEST ?

5. #5 Odp: Błąd w grze Half-Life2 
    Lamka
    chodzi ci o orginal? nie mam orginalki, poprostu jest taki blad jaki opisalem powyzej i nie wiem co zrobic. ale steama nie mam

Podobne wątki

1. [Steam] Avatar w Grze ?
    By !Rafcio! in forum Problemy z CS 1.6
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 30-07-2010, 10:02
  2. [Steam & Non Steam] Za co i ile dostajemy $ w grze
    By patryk00013 in forum Instalacja gry i podstawy
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 26-05-2010, 16:08
  3. [Non Steam] Echo w grze
    By Varqueen in forum Problemy z CS 1.6
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 05-12-2009, 20:32
  4. [Non Steam] Błąd w grze ?
    By Szeregowiec in forum Problemy z CS 1.6
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 10-10-2009, 21:41
  5. Echo w grze.
    By [L]eonardo^ in forum Problemy z CS 1.6
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 31-07-2009, 14:31
  6. w grze spadaja mi FPS-y
    By Bene in forum Problemy z CS 1.6
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 26-04-2009, 13:20
  7. Problem w grze :((
    By baxiu290 in forum Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 24-01-2009, 12:53
  8. Half-Life2 Episode Two.cgf
    By Traider in forum Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 31-05-2008, 10:09

Odwiedzający znaleźli tę stronę szukając:

half life 2 problem

half life 2 wyłącza sie

half life 1 pamięć nie może być read

half life 2 episode 1 wyłacza siehalf life 2 błąd po wyłączeniu gryepisode two npc problemhalf life 2 bład w grze steam jak wyłaczychalf life 2 sie wylacza po wlaczeniuhalf life 2 episode one pamiec nie moze byc readhl2 pamięć nie może być readdlaczego half life 2 nie chce się wyłączyćhalf life 2 episode 1 problem aplikacja nie moze być readinstrukcja spod half life 2problemy z half-life 2problem w grze half life2pamięć nie może być read hl2healf life 2 pamiec nie moze byc read pomocypamięć nie może być read half lifejak naprawić błąd w half life 2hl2 wyłacza sięhal life 2 pamiec nie moze byc readhalf-life 2 non steam się wyłanczahalf life 2 sie wylacza half life 2 pamięc nie moze być readhalf life 2 Pamięć nie może być read.
Uprawnienia umieszczania postów