Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry komputerowe > Problemy techniczne z grami

Problemy techniczne z grami - Masz problem z instalacją gry, z konfiguracją, coś nie działa, jakiś błąd? Tutaj pomagamy sobie w takich problemach.

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: portal error hl2.exe, error hl2.exe - error de aplicaion, errores en hlf, half-life 2 spadki fps, half life2 episode one problem nie widze, kłopoty z half life2
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1936
Narzędzia wątku

Błąd w grze Half-Life2

[KLB]PROboszcz is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, mam problem z grą Half-Life2. Problem polega na tym, gdy instaluje grę i włączam ją po raz 1 po instalacji gra normalnie działa, ale jak chce wyjść z gry wyskakuje okienko i na pasku okienka pisze: HALF-LIFE2:hl2.exe-Błąd aplikacji. I treść okienka: Instrukcja spod "0x20162170" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x20162170". Pamięć nie może być "read".
Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji. I klikam OK. Gra się wyłącza i potem chce ją włączyć jeszcze raz daje load game, gra się wczytuje a NPC się nie ruszają i nie umiem przejść dalej gry. Wie ktoś może co zrobić żeby NPC działały? z góry dzięki.

P.S.: Gdy zabijam NPC oddają głosy, ale do mnie nie strzelają, ani mnie nie atakują, tylko stoją w bezruchu.

Odp: Błąd w grze Half-Life2

BooC_PL is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

a gra orginalna? jesli nie, to moze zlapales ripa, ktory jest uszkodzony. jesli jest nieorginalna moze pomóc wylaczenie STEAM'a, który nie pozwala uruchomic garry's moda (na silniku hl2), mi wlasnie to pomoglo.

Lamka

Poziom upalenia:

tak, gra jest nieorginalna, ale mam ją na płycie. A "wyłączenie STEAM'a" czyli? nie wiem o co chodzi, możesz wyjaśnić?

Skatemen is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Masz taki program Steam ? w PRAWYM DOLNYM ROGU TAKA WAJHA NA CZARNYM TLE ? JEST ?

Lamka

Poziom upalenia:

chodzi ci o orginal? nie mam orginalki, poprostu jest taki blad jaki opisalem powyzej i nie wiem co zrobic. ale steama nie mam

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
BBC David Attenboroughs First Life2 (2010)
http://img337.imageshack.us/img337/3070/1290432041351bbcdavidat.jpg BBC David Attenboroughs First Life2 (2010) TVRip x264 English | 58 Min | 1080 x 720 | x264 - 3300Kbps | 25.000fps | ACC - 384Kbps | 1.48 Gb Genre: Documentary Sir David Attenborough goes back in time to the roots of the tree...
Seriale
[Steam] Avatar w Grze ?
Witam Niepokazują mi się avatary kolesi którzy mają steama obok nicku po wciśnięciu Tabulatora w grze :/ Co zrobić żeby się wyświetlały ?
Problemy z CS 1.6
[Steam & Non Steam] Za co i ile dostajemy $ w grze
Witam, chciałbym się dowiedzieć za co i ile dostajemy $ w grze, ponieważ oglądałem już kilkukrotnie na POV neo, że on wpisywał kasę zanim zaczęła się runda. Może mi ktoś podać te liczby? Oczywiście jeśli się sprawdzą to gibonek :0
Instalacja gry i podstawy
[Non Steam] Echo w grze
Mam echo w grze i na rozmowach w gg, ale w rejestratorze dźwięku windows jest normalnie. Jak to naprawic? Słyszałem o tych komendach room coś tam ale wpisac je w konsoli jak jestem na servie czy moge od razu jak włącze cs? Bo chciałbym to testowac w Options>Voice settings i tam Test, jak narazie to...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Błąd w grze ?
Mam problem z CS'em, po wejsciu na serwer wyskakuje mi taki komunikat: http://i37.tinypic.com/15oik2g.jpg i jeszcze takie coś : http://i38.tinypic.com/dlrzbr.jpg i CS wyłącza się. Mam też duży ping <200 da sie jakoś zmniejszyć ?
Problemy z CS 1.6
Echo w grze.
Elo Mam mam taki problem że jak wchodze w cs to jest wszystko normalnie, a gdy wejde na byle jaki serw to robi mi się echo. Wpisywałem room_type 0 ale i to nie pomogło. Help !
Problemy z CS 1.6
[RS] Bow Wow - Half Man Half Dog (2008)
http://i33.tinypic.com/2uptgcj.jpg 01.Intro 02.Big Bank Feat. Swizz Beatz 03.Woke Up Freestyle 04.Interlude #1 05.Marco Polo Feat. Soulja Boy 06.Swamp Nigga Freestyle 07.Get Money Niggas 08.Money in the Way Feat. Lil Wayne
Muzyka, mp3 Hip-Hop i rap
w grze spadaja mi FPS-y
to tak normalnie mam 95-100 fps czyli standard... wlanczam Cs'a gram sobie 30 min i tu sie zaczynaja schody fps mi spadaja najpierw do 30 i coraz nizej do 10-15 :twisted: jakos na tym staram sie grac ale nic nie wchodzi :dash2: :dash2: PS: wszystko wraca do normy po resecie kompa ... i w kółko...
Problemy z CS 1.6
Problem w grze :((
Witam to mój pierwszy post na forum i mam do was wielką prośbę : Mam zainstalowanego Mani Admin Plugin najnowszą wersję i wszystko jest git ale tu się zaczyna problem.... otóż gdy gram sobie z kolegą to jest wszystko ok i nie wiem ile byśmy grali nic się nie dzieje (tzn. jest dobrze )a jak...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Half-Life2 Episode Two.cgf
Witam potrzebuję bardzo HL2 ET w poliku .cgf ponieważ nie chce mi pobrać go ze Steam używam Undeatpatch steam i pobraly mi sie gry CS:S HL2 HL2DM Portal TF2 GMOD10 CS 1.6 Ricochet HL DOD Source Bardzo proszę o pomoc
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz