Mam problem. Włączam call of duty modern warfare 2 multiplayer i robi się czarny ekran i na środku pokazuje się klepsydra i tak cały czas a singleplayer działa bez problemu . Co mam zrobić
|
|
Mam problem. Włączam call of duty modern warfare 2 multiplayer i robi się czarny ekran i na środku pokazuje się klepsydra i tak cały czas a singleplayer działa bez problemu . Co mam zrobić
Ok, czy masz Aktualne: DirectX, Sterowniki do karty graficznej, Aktualną wersję gry(najnowszy patch)? Napisz jaką moc ma twój komputer(ram,procesor,karta graficzna itp.), na jakim systemie jedzisz (Xp,Vista,Linux)? Pozdro (miałem ten sam problem)
Windows Vista Home Premium Gforce 8600 gt 2gb ram
A próbowałeś instalować ponownie???
Dwa razy
Ale wciąż mi nie odpisałeś kompletnie na mój pierwszy post. Chyba,że już to zrobiłeś. W takim razie nie wiem jak ci pomóc, bo w moim przypadku wystarczyło zainstalować nowe sterowniki do karty graficznej. (może jeszcze coś wymyślę, ale nie obiecuję)
to może być wina Visty też go mam ;) i muli mota i kopie wszystko przyczaj że na pudełkach od gier na prawie każdym nowym że minimalne wymagania dla XP 512/1024 a dla Vista 1024/2048 sprawdz tak jak mówi Midday95 wszystkie sterowniki itp itd...a może zostaw go z tą klepsydrą ona pewnie się obraca czyli komp ładuje więc włącz go i niech tak zostanie i tylko sprawdzaj co jakiś czas może coś wyskoczy albo się załaduje
Tylko że jak włącze Menedżera zadań Windows jest napisane że jest brak odpowiedzi
pisze że brak odpowiedzi ale zawsze jest przynajmniej w viscie opcja poczekaj aż program zacznie odpowiadać a jak przez długi bardzo długi czas nie będzie odpowiadał to ja się poddaje nie mam pomysłu co może z tym być na serio nie ogarniam... i nie mam pomysłu co dalej robić jak coś wymyślę napisze :P
No ziomek ja mam ten sam problem co ty , jak by ktoś mógł to help
To Wina VISTY . Nie ma szans na odpalenie Modern Warfare MP i MW MP 2 . Wiem bo sam tak miałem , zainstalowałem XP i działało ; P
Ziomek ja mam xp i mi nie chodzi ,ale dzięki za rade bo zamierzałem wgrać Viste
| « VHE Problem | [Problem] cabal - uruchamianie » |