Mam grę STALKER Cień Czarnobyla i przy włączaniu gry wyskakuje ten oto komunikat KLIK
Problem w tym, że po zwiększeniu pliku wymiany do 2048 MB błąd dalej mnie dręczy ;(
Już nie wiem co mam z tym zrobić :|
|
|
Mam grę STALKER Cień Czarnobyla i przy włączaniu gry wyskakuje ten oto komunikat KLIK
Problem w tym, że po zwiększeniu pliku wymiany do 2048 MB błąd dalej mnie dręczy ;(
Już nie wiem co mam z tym zrobić :|
Cos chyba nie spelnia minimalnych wymagan...
Ale z tego co wiem to ta gra ma male wymagania, wiec nie wiem :(
<--- Pod moim postem ;)Niemiecki.. uwielbiam.. masz wystarczająco dużo wolnego miejsca na dysku żeby zainstalować grę?

Grę mam zainstalowaną ... mam ustawiony na 2,5 GB plik wymiany mimo iż gra wymaga 2GB
Jedyny problem jaki wydaje mi się możliwy to 256MB ram, które posiadam. Gra wymaga ich 512 ;/ To mogło by być to ?
Bardzo mozliwe. System i pliki do jego poprawnego dzialania juz duzo zra + gowienka w trayu. Mi tyle starcza na same te dodatki :P
We dlug mnie to prze ten RAM.
<--- Pod moim postem ;)
No okej... ale jeśli tak, to czemu wyskakuje mi błąd informujący o zbyt niskiej ilości pliku wymiany? -.-
bo to tylko komputer :/ . odp jak kupisz ram czy działa
Albo ram albo nie wystarczajace miejsce na dysku :)
<--- Pod moim postem ;)| « [Problem] Dirt 2 - błąd przy włączeniu. | [Problem]Gdy gram komputer wyłącza mi się ! » |