Counter-Strike 1.6 V42 Non-Steam ZCP
Wydanie: 29.08.2009r.
Aktualizacja: 1.09.2009r.
Oto najnowsze wydanie gry od ZCP - kolejnej kliki osób zajmującej się CS-em Non-Steam. W przeciwieństwie do wersji gry od DiGiTALZONE, wersja v42 ZCP została skrojona tylko do samego Counter-Strike'a. Nie ma w niej Half-Life'a, czy też ZBOT'ów, ale to nie problem. Najważniejsze, że gra działa :) Poniżej macie pełną listę tego co jest w v42, przetłumaczoną na Polski.
F.A.Q.OPIS:
-Konto Steam/CD-Key NIE potrzebne. Instalujesz, uruchamiasz, grasz.
-Oryginalne modele postaci i broni (zero transformation packów. Jak chcesz, możesz je sobie dograć sam.)
-W pełni działająca przeglądarka serwerów Non-Steam od Setti ( http://css.setti.info )
-Działające "Favorites" (serwery już nie znikają po wyłączeniu gry)
-kompatybilność z sXe Injected (gra wówczas musi być uruchamiana przez hl.exe z parametrem "-steam -game cstrike")
-Najnowsze wydanie gry v42 zawiera silnik H-L Build 4552!
-Najnowszy protokół gry 48
-działający REVOLUTiON Emulator (revEmu) v9.80 RC1
-fix dla sv_lan 0
-Brak Zbotów (można je ściągnąć z linków poniżej)
-Half-Life całkowicie usunięty, przez co plik instalacyjny waży tylko 204 MB
-Zawiera w pełni działające HLTV & HLDS
-Reklamy w grze całkowicie usunięte
Q: "STEAM validation rejected", "The Server is using an older protocol (47) than your client (48) ... ". Czemu pojawiają mi się te błędy?
A: Pierwszy błąd pojawia się wówczas, kiedy chcesz podłączyć się na serwery Steam. Drugi, kiedy chcesz podłączyć się na stare serwery Non-Steam z protokołem 47. To wydanie jest na protokół gry 48, czyli możesz grać na serwerach Non-Steam tylko na protokół 48 lub też na tzw. dwuprotokołowych Steam/Non-Steam (47+48). Pełno jest ich obecnie w sieci.
Q: Mój serwer HLDS crashuje się zaraz po włączeniu. Co jest k*rwa???
A: Serwer jest scrackowany przez revEmu i to z nim jest problem. Aktualnie nie ma na to fixa. Aby serwer działał, musi być odpalony z parametramiCzyli w konsolce bez tego graficznego interfejsu. Do tego do zmiany mapy musi być używana komenda changelevel zamiast map, bo kiedy użyjesz map, serwer się zawiesi.-console -game cstrike
Q: Dlaczego, kiedy w zakładce "Multiplayer" wezmę "Advanced", pojawia się pusta ramka?
A: To problem z RIP-em. Próby zafixowania tego niestety nie powiodły się. Jedyne co zostaje, to operowanie komendami.
Q: Po zmianie rozdzielczości w grze, wyrzuca mnie do pulpitu i wyświetla błąd "The local Steam Service is not runing" i wyłącza grę. Co to k*rwa jest?
A: Tak jak już zaznaczyłem, jest to RIP. Występują w nim takie problemy i już, nic na to się nie poradzi. Zaznaczam jednak, że gra uruchomi się w takiej rozdzielczości, jaką ustawiliśmy przed pojawieniem się błędu.
Credits
Serdeczne podziękowania dla ekipy z REVOLUTiON za ich wspaniały RevEmu v9.81 R3, bo bez niego nie byłoby CS 1.6 v42 od ZCP! A także podziękowania dla wendigo10 za usunięcie reklam :)
DOWNLOAD GRA (Tylko 1 plik!)
Mirrory
megaupload.com
zshare.netKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
depositfiles.com
hotfile.comKod:http://depositfiles.com/en/files/vzuqhim9s
DOWNLOAD UPDATE (PATCH 1.2 ZCP fixuje większą część błędów)Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
DOWNLOAD BOTY & WAYPOINTYKod:
Boty
WaypointyKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

Gibon dla cb

Zakładki