Sciągnąłem sobie celownik do awp identyczny jak jest w AK czy m4 bez zooma. Mógłby ktoś mi wytłumaczyć gdzie wkleić te pliki aby działał w Csie ?
|
|
Sciągnąłem sobie celownik do awp identyczny jak jest w AK czy m4 bez zooma. Mógłby ktoś mi wytłumaczyć gdzie wkleić te pliki aby działał w Csie ?
do models
cstrike/models
chyba że masz steam to:
\cstrike_polish\models
Przecież to jest zakane, więc?
No jest, ale nie powstrzymasz nikogo. Każdy decyduje za siebie, On uważa, że mu się przyda (nie wątpie), ale takie ułatwienia są dla ludzi, którzy nie potrafia poradzić sobie bez żadnych "super, ekstra dopalczy". Mam nadzieje, że admini serwerów się skapną, i będzie nagradzany BAN'ami ":)
misiacyk, `x3R0f!x', jest to karane tylko w ligach ;p
sam używam do scouta bo przy awp to hooj daje
Luii, ale pomyśl, czym łatwiej trafić bez zooma awp czy scoutem ? Przy scoucie strzał zawsze leci "przed siebie" i jest banalnie trafić więc on prawie nic nie daje, natomiast w AWP jest to ogromna przewaga...
no tak masz rację.. ale ja się nie bawię w celowanie z awp bez zoom'a.. zreguły zawsze mam dgl, podobnie przy scout. no chyba że wyleci mi i odruchowo strzelę, ale nawet wtedy się celownik nie przydaje ;) a powiem ci że z tym celownikiem do scouta jest bardzo fajna sprawa bo ładnie można sciągnąc head'a z odległości sporej bez zooma ;)
wkażdym razie jest to lepsze niż
"mazak i kropa na ekranie :)"
Fajny masz podpis`x3R0f!x' tylko szkoda że z RIP-owany i na dodatek jeszcze moją prace.
Powinienem teraz wysunąć prośbę do Adminów tego servera o zbanowanie cię.
Gdyż istnieje takie coś jak prawa Autorskie i nie życze sobie by ktoś bez mojego pozwolenia publikował moje prace.To wszystko jest Artykułowane !!
Gdybyś choć trochę wykazał sie rozumem ,napisałbyś do mnie z prośba o zrobienie sygny.
A widzę że lubisz CS byłbym w stanie zrobić ci niepowtarzalną prace o takiej tematyce.
A udało ci sie tylko wykazać szczeniarskim zachowaniem,brakiem tolerancji,poszanowanie drugiego człowieka zarówno jak i jego twórczości jak i osoby.
Link do Mojej Galerii z tą pracą.
http://www.graphic4u.pl/topics5/gale...vt1831,150.htm
W podpisie sygn. pisze jak BYK "Signature by Fuji" !!!!!!!!!!
ej jak taki sciagneles to prosze daj link bo ja szukam znalazlem wklajam go i co biore awp i mi sie rusza jak przeladowywuje ;/ a np na filmach pentagram sie nie rusza o taki mi chodzi czy to jest z cs1.0 ???? bo nie wiem jak tak to proszeo link
| « Lagi w cs'ie INNE | Problem z uruchomieniem » |