Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu zbot:

Popularne odwołania do tej strony: cs zbot, zbot problemy, zbot najnowszy, zbot nie dziala, do jakiego folderu wrzucic waypointy, gdzie zbot zapisuje waypointy, mam zboty do cs 1.6 jak je zainstalować

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4797
Narzędzia wątku

zbot

KRAJ is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, z tych artykulow co wycytalem wczesniej na wiaderku nie znalazlem zbotow ,ktore mi dzialaly, a wiec czy moglby mi ktos dac link z zbot-ami ktore bede na 100% dzialac ;p
z gory dzieki KRAJ

Vacek is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

3maj KRAJ http://www.cs16.pl/pobierz/boty_cs_1.6___zbot,27.html

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

http://hlds.pl/Zbot masz przeczytaj całe

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Zbot
Nie wiem czy mam Steam czy Non Steam Witam szukałem tematu ale nie mogłem znałeś :( Mam problem grałem przez multi w cs'a i były fajne mapki po skończeniu mapki chciałem pograć w nią z botami (Zbot) więc zlazłem tę mapkę w Nowa Gra (Mam spolszczenie) ale jak uruchamiam to single ####ANALIZING####...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Zbot
Witam! Pobrałem zboty z cscenter.pl/download_counter_strike/57-cstrike_zboty_download.html Podmieniłem folder cstrike tak jak jest napisane w tym temacie. Pobrałem waypointy i..? Odpalam CSa, włączam mapę np. de_dust2 albo de_westwood, dodaję bota za pomocą komendy "bot_add_ct", bot się pojawia,...
Problemy z CS 1.6
Konfiguracja ZBOT
Konfiguracja zbot Polecam
Instalacja gry i podstawy
Zbot
Mam ZBOTy i mam w help cos tam o tych zbotach.Wpisuje bot_add i mi pisze unknow commend.Co jest?ZLe je zainstalowalem czy jak?
Problemy z CS 1.6
Zbot
Więc tak mam zboty i dało by sie zrobić opcje zmieniania im hp ? albo aby boty nie brały broni jeśli widzą jak coś leży? zboty robią waypointy to w jakim folderze moge je znalezc ??
Problemy z CS 1.6
zBOt W AMX
jak mam dodać zbot'y do amx? mam podboty ale one nie obsługują wielu mapek. a jak dodam zboty i nadpisze liblist to amx nie działa. pomocy...
Problemy i konfiguracja AMXX
Zbot
Siemka sciągnełęm sobie zobty do cs 1.6, i mam 2 pytania Gdzie wypakować Zboty(mam Steam) a także sciągnełem sobie woyponty.. czy jakoś tak czyli już zanalizowane mapy gdzie je też wkleić Powiesz masz Pomógł Pozdrawiam
Problemy z CS 1.6
ZBot edycja by NG!
Witam, po kilku tygodniach pracy mam dla was cos naprawde goracego! Razem z zespolem New Generation zdecydowalismy troche pobawic sie plikami ZBOT. Oto efekty: ZBot edycja by NG! *~ Follow 'Gracz" - Bot idzie za graczem o nicku Gracz *~ Go quiet "Nick bota" - bot idzie nie robiac halasu...
Problemy z CS 1.6
Zbot
Więc tak mam nadzieje że to dobry dział postawiłem serwer na dedicadet serwer w cs 1.6 i wszystko niby dobrze działa i pobrałem Zboty i wrzuciłem je do Cstrike tak jak było napisane to niby wszystko było ok jak wszedłem na server to przy na ciśnięciu klawisza H wyświetlało się również dodaj bota...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
amx i zbot
zainstalowałem ostatnio zbota do cs 1.6 wszysko było ok dopuki nie zainstalowałem modow (amx x, amx,stastme) niewiem co zrobić
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz