Popularne odwołania do tej strony: cs zbot, zbot problemy, zbot najnowszy, zbot nie dziala, do jakiego folderu wrzucic waypointy, gdzie zbot zapisuje waypointy, mam zboty do cs 1.6 jak je zainstalować
Witam, z tych artykulow co wycytalem wczesniej na wiaderku nie znalazlem zbotow ,ktore mi dzialaly, a wiec czy moglby mi ktos dac link z zbot-ami ktore bede na 100% dzialac ;p
z gory dzieki KRAJ
Nie wiem czy mam Steam czy Non Steam
Witam szukałem tematu ale nie mogłem znałeś :(
Mam problem grałem przez multi w cs'a i były fajne mapki po skończeniu mapki chciałem pograć w nią z botami (Zbot) więc zlazłem tę mapkę w Nowa Gra (Mam spolszczenie) ale jak uruchamiam to single ####ANALIZING####...
Witam!
Pobrałem zboty z cscenter.pl/download_counter_strike/57-cstrike_zboty_download.html
Podmieniłem folder cstrike tak jak jest napisane w tym temacie. Pobrałem waypointy i..?
Odpalam CSa, włączam mapę np. de_dust2 albo de_westwood, dodaję bota za pomocą komendy "bot_add_ct", bot się pojawia,...
Więc tak mam zboty i dało by sie zrobić opcje zmieniania im hp ? albo aby boty nie brały broni jeśli widzą jak coś leży? zboty robią waypointy to w jakim folderze moge je znalezc ??
Siemka sciągnełęm sobie zobty do cs 1.6, i mam 2 pytania Gdzie wypakować Zboty(mam Steam) a także sciągnełem sobie woyponty.. czy jakoś tak czyli już zanalizowane mapy gdzie je też wkleić
Powiesz masz Pomógł
Pozdrawiam
Witam, po kilku tygodniach pracy mam dla was cos naprawde goracego!
Razem z zespolem New Generation zdecydowalismy troche pobawic sie plikami ZBOT.
Oto efekty:
ZBot edycja by NG!
*~ Follow 'Gracz" - Bot idzie za graczem o nicku Gracz
*~ Go quiet "Nick bota" - bot idzie nie robiac halasu...
Więc tak mam nadzieje że to dobry dział postawiłem serwer na dedicadet serwer w cs 1.6 i wszystko niby dobrze działa i pobrałem Zboty i wrzuciłem je do Cstrike tak jak było napisane to niby wszystko było ok jak wszedłem na server to przy na ciśnięciu klawisza H wyświetlało się również dodaj bota...