Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Dodawanie własnych dzwiękow np.hello itp.:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: dodawanie nowych dźwięków cs 1.6, włąsne dzwieki na serwerze source

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3666
Narzędzia wątku

Dodawanie własnych dzwiękow np.hello itp.

rafcio_100 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Otóż chcialbym dodac własne dzwięki do listy wraz z tymi hello, muve itp. Wiem ze sposoby puszczanie tych krodkich dzwieków jest kilkanaście. Od tygonia szukam po forach i nic z tego help
A przy okazji bardzo zalezy mi na dobrych muzyczkach na zakończeniu rundy poniewaz te standardowe sa jakie sa :) Obojetnie w jakim formacie sam sobie skonwertuje

Odp: Dodawanie własnych dzwiękow np.hello itp.

Filip56 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Chcesz te muzyczki dodać na swoim serverze tak? Dobrze Cię rozumiem? Jeżeli tak to wystarczy abyś poszykał sobie jakiegoś dobrego amx a na tym forum o amx znajdziesz bardzo dużo. Dzięki temu będziesz mógł wlepić różne pluginy czyli muzyczki, wyglądy rzeczy itp.. na początek najlepsze są gotowce :)

Bartuk is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

A czy da się zrobić to samo ale bez AMX mod. Jako ustawienie całej gry, żeby działało i na LAN i na własnym serwerze ?

szukam bana is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

nie da się.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[TUTORIAL]Tworzenie własnych tekstur [*wad]
1.Ściągamy programWally 2.Wypakowujemy go i otwieramy 3.Klikamy kolejno File>New http://img196.imageshack.us/img196/6399/38858352.png 4.Wybieramy rodzaj tekstur (U nas to będzie Half-Life Package ) http://img3.imageshack.us/img3/5595/29401216.png Nasze obrazki przeciągamy na główne okno...
Mapy do Counter Strike
[Poradnik] Nagrywanie własnych filmików
Witam ! Chciałbym wam przedstawic program oraz poradnik do robienia własnego filmiku :) To tak zaczynamy !!! : 1. Wchodzimy na stronę i ściągamy program CamStudio 2.0 LINK : http://www.instalki.pl/programy/pobierz/Windows/tworzenie_demonstracji/CamStudio.html
filmiki, kabarety, mp3
Tworzenie własnych tekstur - wally
Mam problem z wally, bo chciałbym dodać do wally obrazki .jpg lub inne, żeby przekształcić na .wad, a ja tylko umiem w wally te tekstury robić, a w wally nie ma dużo możliwości, a przyda mi się kilka dobrych tekstur które już mam w .jpg, kto pomoże z tym?? Wiem że się tak da
Mapy do Counter Strike
[Non Steam] Lagi csa i dzwięków.
Witam Wszystkich! Mam nietypową sprawę. Od dawna gram w CS 1.6 non steam , lecz nigdy niemiałem takiej sytuacji jaka mi sie ostatnio przytrafia. Otóż gdy wchodze do gry , zaczynam grac na boty/przez internet ładuje sie normalnie pasek w oknie,wchodzi strona główna gry.Gdy tylko ruszę myszką...
Problemy z CS 1.6
[Problem] Gta IV- nie mogę wczytać własnych save
Oto błąd: Failed load. Please check your hard drive. Domyślam się, że chodzi o konto w tym zjebanym windows game live, tyle, że zapomniałem hasła, mam jeszcze starego twardziela, na którym miałem gta, które pliki mam skopiować, abym miał w nich hasła do tego konta?
GTA
brak dźwięków quake i własnych na serwie
w consoli wywala takie komunikaty Failed to load sound "ulc\pierwsza_krew1.mp3", file probably missing from disk/repository i tym podobne dla każdego dźwięku Co zrobić by te dźwięki normalnie chodziły? Proszę o pomoc.
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Puszczanie dzwięków
Kiedyś gdfzies na jakimś polskim servie grałem i było takie coś że sie pisało /soundlist czy podobnie i po lewej sie pojawiało menu z lista dzwięków do puszczenia... wiektoś jak to sie zwie albo ma coś takiego jak tak to prosiłbym też o źródło(czyli nieskompilowany).
Szukam pluginu AMX/AMXX
Pluginy do dzwiekow
Witam :) Prosiłbym o pluginy do dżwieków na koniec Rundy i wejście na server<join> :) Dzięki za odp :)
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[WEBSPELL] Kodowanie własnych layout'ów
Jestem w trakcie pracy nad nową, rozbudowaną i poprawioną wersją, ale najpierw muszę zrobić sobie lay, który będę ciął. Przed sylwestrem wszystko powinno się udać.
Archiwum forum
### http://eSporty.pl/ ### 6 własnych serw. !_!
http://esporty.pl/reklama/baner3.png Wymagania: -kultura -myślenie podczas gry -Steam
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz