Otóż problem jest taki że gdy mówie to wszyscy mi mówią że mnie nie słychać i że strzasznie buczy. Jak biore Test Microphone to słysze takie potężne buczenie
Co może być tego powodem ?
|
|
Otóż problem jest taki że gdy mówie to wszyscy mi mówią że mnie nie słychać i że strzasznie buczy. Jak biore Test Microphone to słysze takie potężne buczenie
Co może być tego powodem ?
a w rejestratorze dzwieku albo w tescie sprzetu tez ci tak buczy??> Jak tak to cos z mikrofonem nie tak.
chris, padnięty mic :D
nie w rejestratorze jest wporządku ... tylko w cs'ie mam potężny bass... Nie wiem dlaczego
Po pierwsze wylacz w option boost microphone bo to ui niektorych wlasnei tak robi
Ja mam podobny problem, ale jak ja mówie w Counterku przez mikrofon to nikt mnie nie słyszy tzn. mikrofon działa, ale nawet nie widzą że mówię.
Mam wersje steam a gram na klanowym serwerze non-steam, może tu tkwi problem :shock:
moze klawisz nie ten do mówienia :D
Albo w opcjach wyberz enable voice in this game
![]()
Ja mam tak... Czasami jak sie ma za głośno to sie tyra xD
P.S Słychać mnie idealnie xP
Dobra znalazłem sam problem był taki mały szczegół :P w ustawieniach we windowsie! Ale już mi działa a co do tego obrazka co jest wyżej to oby dwa suwaki mam na maxa i mnie słychać teraz idealnie! :)
też miałem to samo lub coś podobnego nie było mnie słychać tylko buczenie ostre jakiś kolega na serwie powiedział żebym wyłączył mix stereo w Realtku
U mnie zaznaczona opcja(obrazek), powodowała buczenie ;)
![]()
| « Problem z rankingiem | Problem host_error » |