Yo.
Mam problem. Odpalam cs'a, pojawia się tło i wtedy, kiedy powinno pojawić się menu wywala mnie do pulpitu. = cs off. Reinstall nawet na inny dysk nie pomaga.
|
|
Yo.
Mam problem. Odpalam cs'a, pojawia się tło i wtedy, kiedy powinno pojawić się menu wywala mnie do pulpitu. = cs off. Reinstall nawet na inny dysk nie pomaga.
Sprawdź czy nie masz jakiegoś wirusa. / Ściągnij cs'a z innego źródła.
Wirus nie ma opcji jak pisze Ci ze nawet na innym dysku nie działa/ chyba że sam plik instalacyjny ma wiruski:) _najlepiej kup oreginał i bedzie po sprawie;)
Nie, wirusa nie mam. A ściąganie z innych stron również nie pomaga. Ciągle to samo.
@edit
@KaPtuR
Zamierzam niedługo kupić steama, ale na razie pozostaje ns, który właśnie nie działa :|
Nie wyskakuje Ci żadne okienko/ komunikat tylko tak po prostu się wyłącza?
Tak. Jest tapeta (dwóch ct) i po 2 sek. cs off, jestem na pulpicie.
Chłopie rozumiem cie to samo miałem ale nic na to nie po0radisz zrób format i będzie działać tylko że trzeba wszystko od nowa instalować to coś z Windowsem bo ja też kombinowałem usuwałem i instalowałem od nowa wirusa żadnego nie miałem i nic wszystko to samo myślałem ze to od jakiegoś programu się wyłącza no ale nie wirusa żadnego niema i się wyłącza JEDYNIE CO CI POMOŻE TO FORMAT LUB KOPIE DYSKU !
Dalej nic ;/
Formata chcę w ostateczności. Może jest na to sposób. Kolega mówił, że może coś z wpisami rejestru. Spróbuję.
Właśnie, odinstaluj kantera, wyszukaj i usuń błędy z rejestru, do tego polecam CCleaner'a DOWNLOAD i od nowa zainstaluj cs.
U mnie tez sie tak dzieje jak nie mam neta...
Może słaby net..? Albo ci coś blokuje?

Mam to samo nawet na steam. Usunąłem całego steama z csem i nic. Nawet przywracanie systemu nic nie daje. Wczoraj jeszcze grałem w csa ale dzisiaj juz nie chce mi sie włączyć. Ale miałem kiedyś przygodę z Acrobatem rider...Raz go zainstalowalem i gra nie dzialala potem odinstalowalem i dzialalo. Ale jak nie masz żadnych programów które by ci przeszkadzały ty chyba tylko 1 wyjście Ci zostało - nowy Windows. I tu dodam, że jeszcze nie moge otworzyć dysków C i D
Ostatnio edytowane przez Crash ; 10-05-2009 o 10:36
mam ten sam problem :| próbowalem czyszczenia rejestrów , defragmentacji dyskow , oraz sciągałem Cs'a z innych zródeł ... i dalej nic :| wydaje mi sie ze pozostaje mi tylko FORMAT... i nie męczcie sie tak z tym wszystkim bo to nic nie daje ;/ polecam zrobic od razu format i nie tracic czasu ^^
Tak jak mówiłem raz zrobiłem format ale się wnerwiłem i se wale kopie dysku 1 godzina i wszystko mam tak jak teraz a cs mi działa
O i jest wyjście! Przed chwilą bez formata włączyłem CSa! To był wirus. Ja używam Avasta, znalazł mi pare wirusów i usunąłem je. Włączam csa i gra :)
Pisałem, że nie mam wirów...
Dzięki za starania. Pomógł format ^^. Zajarajcie sobie :P.
Ja pier...wczoraj po formacie śmigało...dzisiaj znowu to samo :|...
sry za double, ale nikt by nie zauważył...
| « Problem - Cannot contact the Steam network | Klatkowanie - listacvarow » |