Witam, może to strasznie śmieszny problem ale za cholere nie moge zmienić nicku w grze. Nie da się name nick, w menu, w configu, zawsze mam tą starą. O co chodzi ?
|
|
Witam, może to strasznie śmieszny problem ale za cholere nie moge zmienić nicku w grze. Nie da się name nick, w menu, w configu, zawsze mam tą starą. O co chodzi ?
Masz zaznaczone w configu tylko do odczytu?
Rozek, napewno ma :)
JaffaCake, wejdz w katalog countera tam gdzie masz swoj plik config.cfg daj na nim prawy - wlasciwosci - i odznacz tylko do odczytu
JaffaCake, opisz bardziej... zmieniasz i co?
Albo do odczytu odznacz albo reinstal cs'a... Wcześniej miałem to samo i odznaczenie tylko do odczytu nie pomogło... Także :)
Nie mam tylko do odczytu.. Sprawdzałem. A co sie dzieje.. Daje w configu name Blabla, to w grze mam stara ksywe, w menu daje Options i wpisuje ksywe, daje apply ok, wchodze w options jeszcze raz i znow to samo... W konsoli komenda name Blabla nic nie robi..
a nie masz czasem w config.cfg takiej linijki jak exec nazwakonfiga.cfg?
jesli w tym pliku nazwakonfiga.cfg jest linijka typu
name niechcesiedziadzmienic
to wszystko jasne :) więc!
- usuwasz ten drugi plik, albo
- kasujesz z glownego konfiga [config.cfg] linijke exec nazwakonfiga.cfg, albo
- kasujesz z drugiego konfiga linijke typu name niechcesiedziadzmienic
JaffaCake, a w cstrike_polsih sprawdzałeś ?
tom - mam w pliku config.cfg name "cos" i to zmieniam i nie działa, w userconfig nie mam takiej linii.
JaCo - nie mam cstrike_polish
a probowales grać na czyimś cfg? jesli tak to czy ten problem dalej występował? jesli nie, to wez od znajomego cfg i podmień je
Spróbuj z tym configiem (znaleziony w internecie) :.Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Jeśli problem będzie nadał występował, napisz.
Najlepiej usunąć plik config.cfg.
Powinno podziałać.
Wgraj new Cfg
Też tak miałem ale za jakiś czas zmieniła się nawet nie wiem jak![]()
to może pomoże, przy następnym włączeniu cs'a bedziesz miał config tak jakbyś dopiero zainstalował csZamieszczone przez czarnypl2
| « Mini Problem cs 1.6 | Serwer...prosze o pomoc » |