Witam mam problem z keyem do gry ponieważ pobrałem inną wersje niż ta ze strony wiaderko.com i wpisałem inny key niż ten
Kod:
AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAAA
i teraz jak chcę grać to wyskakuje mi że key jest zły mam pytanie jak można zmienić keya szukałem w rejestrze i nie mogłem znaleźć może nie dokładnie szukałem a może to jest zapisane na dysku proszę o pomoc jak znajdziecie gdzie jest zapisany key to proszę napiszcie dokładnie gdzie się znajduje
aha ok lecz znacie inne nowsze patche prosze o działające linki lecz jak nie można zmienić keya jak to usunąłem tamto i już bede miał aż do reinstalki kompa ten key??
ok pobrałem patcha zainstalowałem lecz nadal nic teraz wezmę odinstaluje lecz jest to zapisane gdzieś na kompie więc muszę zmienić go od tej strony patch nie wiem na wiele się nie zda ale spróbuje jak to pomoże masz +pomógł
EDIT
lol nadal nic nadal Invalid CD key heh mówiłem że trzeba edytować coś lecz nikt nie słuchał podpowiedzi lecz ja nie wiem co czy plik czy rejestr chociaż rejestr przeszukałem nie pomaga reinstalem i patchem pomoże ktoś jakoś najlepiej powiedzcie gdzie jest plik z CD keyem wtedy zmienię go i będzie działać a może ktoś wie gdzie to jest w rejestrze bo nie mam pojęcia przeszukałem cały rejestr pod kątem counter czy nikt nie jest w stanie mi pomóc czy nie ma szans i muszę przeinstalować system czekam może ktoś znajdzie rozwiązanie
EDIT EDIT
Problem rozwiązany nie wiem dlaczego ale nie mogę grać na serwach z anty czitem nie gram na czitach lecz tak jest dzięki za pomoc może w mniejszym stopniu ale + się należy dla Morti dzięki za pomoc + już do ciebie powędrował
witam kupilem za 40 zl w niedziele 22stycznia w empiku w krakowie saints row 2 i dzisiaj przyjechalem z feri instaluje gre wpisuje cd-key na steam i pisze mi ze :
Kopiuj kod produktu
podany kod produktu zostal juz aktywowany przez konto STEAM.
Aktywacja produktu Saints Row 2
retail nie...
wiec mam taki problem ze zalozylem se nowe konto steam i kupilem se nowego cs'a 1.6 , ale problem polega na tym ze gdy wpisuje cd-key'a to gry dodaja sie do steam'a ale zamiast graj jest napisane zakup -_-
gdy sie wyloguje to znika i musze wpisac cd-key'a od nowa ale potem znowu jest to samo -_-...
Witam , jestem nowy w świecie Cs , dziś zakupiłem cs'a 1.6 i zainstalowałem , wszystko ok , wpisałem mojego cd'keya , i chciałem zagrać , a wtedy napisane było , że ten cd-key jest zajęty , i muszę się zalogować na konto z tym cd-keyem help ! co mam teraz zrobić!
Elo, kupilem CS'a Anthology i przy wpisywaniu CD-keya wyskakuje mi "Invalid CD-Key".
Znaczy że ktoś go już użył, tylko jak to możliwe skoro go kupiłem?..
No nie ważne, chodzi mi o to jak tego cdkeya zresetowac czy cos w tym stylu?
Mam zrobione fotki paragonu, klucza i gry.
Witam
Mam problem otóż wczoraj kupiłem sobie steam keya na allegro, dziś mi przyszedł ściągnąlem steam i klikam "Aktywuj produkt steam ..." wpisuje kod a tam mi wyskakuje ze kod został uzyty moze ktos pomoc. Może robie cos zle jesli tak to wytlumaczcie jak to zrobic
Siema , jak już kiedyś pisałem kupiłem steam ale jak aktywowałem cs'a wyskoczyło mi ze cd-key został już użyty.. Pojechał do empiku wymieć ale powiedzieli ,że muszę wysłać emaila do firmy żeby mi zresetowali cd-keya i tu jest problem... zeskanowałem płyte , rachunek , okładke od gry i cd-keya ale...
Otóż mam cs non steam wersje digital zone v31 i po instalacji gdy próbuje wejść na jakikolwiek serwer wyskakuje INVALID cd key. Nie było nawet miejsca gdzie można by go wpisać ;| Co należy zrobić w takiej sytuacji ?