a wiec tak mam pytanie i problem ... problem polega na tym iz po ponownym zainstalowaniu cs-a mam taki "bardzo" dziwny problem :D otoz jak naciskam "1" to pokazuje mi sie u gory ekwipunek ...czyli co moge wybrac ... 1 bron 2 pistolet 3 noz 4 granaty i 5 paka ... zawsze jak klikalem 1 to pokazywalo mi sie np m4 i musialem kliknac m4 zeby zaakceptowac... robilem tak przez pol roku wiec troche si eprzyzwyczailem ... ale tearz jak naciskam 1 to odrazu przelancza mi na m4 i klikam myszka ( z przyzwyczajenia...) i nieraz kogos moge trafic... juz pare razy dzisiaj tak zrobilem ;/ a tak jak naciskalem 1 to wybieralem bron granaty czy noz rolka na myszce czyli przyciskiem 3 ^^ wiecie jak to zrobic ? bo to jest strasznie wkurzajace juz tak si eprzyzwyczailem ... naciskam 1 odrazu klikam i zaczyna strzelac troche wnerwiajace :P
a pytanie polega na tym bo nieraz mnie wkurza radar... np na duscie jest jasno i jak wiecie radar jest tak jakby przezroczysty ze widac co jest za naszym zielonym radzarze....a na niektorych mapach w niektorych miejscach jest tak jasno ze jak patrze na radar to nic kompletnie nie widze i musze jakos chamsko sie przsunac ... problem jest w tym ze pare razy mi sie zdarzylo ze zabilem swojego kolege z teamu poniewaz slyszalem gdzie idzie a niemoglem spojrzec na radar bo na nim nic wne widzialem ...a wiec czy mozna zrobic cos takiego aby ten radar byl calkiem zielony i zeby nic za nim niebylo widac? tylko to gdzie sa moi koledze i to by mi wystarczylo bo nieraz to wkurza i to ostro potem nooby zabijaja za killa ;p