Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Zawieszanie się kompa podczas gry.:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: co mam zrobić jak komputer sie zawiesza podczas gry, zawieszenie się komputera podczas gry, cs zawiesza sie podczal laczenia, zawieszanie sie komputera cs restart, cs mi sie zacina i grafika w kompie mi sie zmiena, co chwile zwiesza mi sie cs, sterownik karty graficznej podczas granie sie resetuje, gry się zawieszają, problem z cs 1.6 gra się zawiesza

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 6384
Narzędzia wątku

Zawieszanie się kompa podczas gry.

Pul4 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Elo! Wiec problem polega na tym, ze gdy gram w cs po chwili zawiesza mi sie komp pomaga tylko reset. Pomozcie co mam zrobic zeby sie tak nie dzialo.

PS Wiem ze bylo ale nie moglem znalazc ;p

Pajku997 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

masz steam czy nonsteam?

Pul4 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał Pajku997
masz steam czy nonsteam?
Mam Steama

Pajku997 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

Zainstaluj sobie sterowniki do swojej karty graficznej

Pul4 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał Pajku997
Zainstaluj sobie sterowniki do swojej karty graficznej
Mam karte Nvidia jaka wersje sterow polecasz?

Pajku997 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

http://www.partner.optimus.pl/sterow...ficzne/#NVidia

Pul4 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał Pajku997
http://www.partner.optimus.pl/sterowniki/Sterowniki/Karty_graficzne/#NVidia
Dzieki masz pomogl !

Zamknięty Temat

Bookmarks

« PomocyD | bronie ^^ »
Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Zawieszanie Win7 64-bit
Witam ! Mam dość nietypowy problem ponieważ , niedawno złożyłem sobie komputer i po zainstalowaniu windowsa (win 7 64bit) sterownikow itp pierwsze co wgralem na nowy komputer to cs , niestety po godzinie grania nagle gra zawiesila sie , a raczej caly komputer , niestety pomógł tylko restart ,...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Zawieszanie sie cs-a
Mam problem. Dokladniej to jest tak: 1. wejscie do gry (uruchamia sie normalnie) 2. proba wejscia na serwer konczy sie zawiecha i przymusem wylaczenia cs'a przez 3 klawisze 3. zmienialem grafike w csie na d3d, software open gl nic nie pomaga, rozdzielczosc takze 4. jakies latki byly...
Problemy z CS 1.6
[Problem] Gta IV - zawieszanie się
Witam, mam windows 7 i gdy gram w gta IV to podczas naciskania klawiszy np. a,w,s,d,(spacja), itp.itd. To mi się tnie gra. A gdy gram na strzałkach to mi się gra nie tnie. Czy jest jakiś sposób by temu zaradzić, żeby przy naciskaniu klawiszy (a,w,s,d(spacja) itp.itd) gra się nie tneła ? Gdy...
Problemy techniczne z grami
[Non Steam] Zawieszanie się cs
Mam bardzo wkurzający problemik z cs.Otóż gram w csa na zombie mod a tu mi sie cs zacina na jakies 2-3 sekundy a po np: 2 minutach to samo.Wygląda na mało wkurzające lecz jak mnie ściga zombie zostaje unieruchomiony, niemoge się ruszac, a to wystarczająco dużo czasu by zombie mnie dopadł.Na...
Problemy z CS 1.6
Bestplayer powoduje zawieszanie komputera
Witam ! Za każdym razem, kiedy odpalam Bestplayera, zawiesza się komputer. Karta dźwiękowa: Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio (niedawno aktualizowany sterownik). Podobny problem z programem AllPlayer. Windows Media Player i Media Player Classic działają normalnie. Bardzo zależy mi na korzystaniu z...
Multimedia i grafika
Restarty kompa podczas gry.
Witam! Piszę ponieważ ostatnio komp zaczął się restartować podczas gry w CSS. Opisze problem od początku mojej przygody z CS'em. Po pierwszym uruchomieniu CS'a wyłączył się on po około godzinie. Przyzwyczaiłem się do tego. Było to wg. mnie coś z grą. po ok. jakiś 3 tygodniach komp zaczął się...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Zawieszanie serwera css-gdy wejdzie N-S
Siema! Mam wg. nietypowy przypadek serwera CSS .. Gdy gram z kolegami co mają wszyscy STEAM jest wporządku. Jak tylko ktoś z NON STEAM wejdzie i ktoś go zabija serwer łapie takiego laga że resetuje serwa... Podmieniałem binarki - Linux.Srcds.Build.Any.WiNaMp. i dalej to samo.. No szukałem wszę...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Zawieszanie sie kompa na zombie mod
Siema. Od ponad miesiaca mam pewien problem z graniem na modach typu Zombie. Gdy gram to za kazdym razem zawiesza mi sie komputer. Czasami jest to po 10 min. a czasami po 1-2. Dzieje sie tak na wszystkich modach Zombie. Reinstal csa nie podzialał, format nie podziałał, ponowne sciaganie plików nie...
Problemy z CS 1.6
Zawieszanie się Steam'a
Gdy włączam Steam'a wszystko jest ok, ale po kilkunastu minutach zawiesza się. Co może być problemem?? Proszę o pomoc.
Instalacja gry i podstawy
Restart kompa podczas gry
Co może być przyczyną resetowania kompa podczas gry? Sytuacja wyglada tak, że zagram 5 min i sie resetuje.
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz