Popularne odwołania do tej strony: co mam zrobić jak komputer sie zawiesza podczas gry, zawieszenie się komputera podczas gry, cs zawiesza sie podczal laczenia, zawieszanie sie komputera cs restart, cs mi sie zacina i grafika w kompie mi sie zmiena, co chwile zwiesza mi sie cs, sterownik karty graficznej podczas granie sie resetuje, gry się zawieszają, problem z cs 1.6 gra się zawiesza
Witam !
Mam dość nietypowy problem ponieważ , niedawno złożyłem sobie komputer i po zainstalowaniu windowsa (win 7 64bit) sterownikow itp pierwsze co wgralem na nowy komputer to cs , niestety po godzinie grania
nagle gra zawiesila sie , a raczej caly komputer , niestety pomógł tylko restart ,...
Mam problem. Dokladniej to jest tak:
1. wejscie do gry (uruchamia sie normalnie)
2. proba wejscia na serwer konczy sie
zawiecha i przymusem wylaczenia cs'a przez
3 klawisze
3. zmienialem grafike w csie na d3d,
software open gl nic nie pomaga,
rozdzielczosc takze
4. jakies latki byly...
Witam, mam windows 7 i gdy gram w gta IV to podczas naciskania klawiszy np. a,w,s,d,(spacja), itp.itd. To mi się tnie gra. A gdy gram na strzałkach to mi się gra nie tnie.
Czy jest jakiś sposób by temu zaradzić, żeby przy naciskaniu klawiszy (a,w,s,d(spacja) itp.itd) gra się nie tneła ?
Gdy...
Mam bardzo wkurzający problemik z cs.Otóż gram w csa na zombie mod a tu mi sie cs zacina na jakies 2-3 sekundy a po np: 2 minutach to samo.Wygląda na mało wkurzające lecz jak mnie ściga zombie zostaje unieruchomiony, niemoge się ruszac, a to wystarczająco dużo czasu by zombie mnie dopadł.Na...
Witam ! Za każdym razem, kiedy odpalam Bestplayera, zawiesza się komputer. Karta dźwiękowa: Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio (niedawno aktualizowany sterownik). Podobny problem z programem AllPlayer. Windows Media Player i Media Player Classic działają normalnie.
Bardzo zależy mi na korzystaniu z...
Witam!
Piszę ponieważ ostatnio komp zaczął się restartować podczas gry w CSS.
Opisze problem od początku mojej przygody z CS'em.
Po pierwszym uruchomieniu CS'a wyłączył się on po około godzinie. Przyzwyczaiłem się do tego. Było to wg. mnie coś z grą. po ok. jakiś 3 tygodniach komp zaczął się...
Siema!
Mam wg. nietypowy przypadek serwera CSS .. Gdy gram z kolegami co mają wszyscy STEAM jest wporządku. Jak tylko ktoś z NON STEAM wejdzie i ktoś go zabija serwer łapie takiego laga że resetuje serwa... Podmieniałem binarki - Linux.Srcds.Build.Any.WiNaMp. i dalej to samo.. No szukałem wszę...
Siema. Od ponad miesiaca mam pewien problem z graniem na modach typu Zombie. Gdy gram to za kazdym razem zawiesza mi sie komputer. Czasami jest to po 10 min. a czasami po 1-2. Dzieje sie tak na wszystkich modach Zombie. Reinstal csa nie podzialał, format nie podziałał, ponowne sciaganie plików nie...