Popularne odwołania do tej strony: activacion del producto steam, jak aktywowac gre w steam, steam game activation codes, cs activar codigo steam, codigo para activar cuenta steam, cs activar codigo para steam, come attivare steam api, codigo de activacion css, codigo steam cs, codigos activacion steam counter 1.6, como activar conter strike 2 sin codigo, counter strike source claves de activacion, codigos avtivacion de juegos steam, comment desactiver un produit steam, descargar codigos de juegos steam, como sacar codigo de activacion steam, como conseguir codigos de activacion steam, how to install steam games without product activation, aktywacja gry steam, clave de producto steam cs 1.6, kod aktywujący cs do biblioteki steam, comment on active le jeu cs source, codigo activacion cs 1.6, clave de producto steam cs 1. no steam, counter stike on steam how to activate the product
Zakupiels gre antholgy czyli musisz miec plyte wpisujesz klucz z pudelka w ktorym jest gra i musisz miec plyte ktora tez sie tam znajduje z gra aby dalej moc kontynuowac instalacje :)
Czesc ostatnio kupilem key do steama, no zalogowalem sie wszystko ok ale nie mam zadnej gry probowalem dodac jakas zalezy mi na cs no ale nic z tego probowalem aktywowac kilka razy konto ale nic z tego. pomozcie
Witam!
Kwestia jest taka, że zakupiłem w sklepie sounter strike source, zainstalowałem i wszystko fajnie śmigało. Ale musiałem zainstalować na nowo windowsa i wszystko usunąłem.
Teraz przy instalowaniu na nowo i wpisaniu loginu i hasła na steam, nie mogę grać. Czy trzeba jeszcze raz aktywować...
Witam. Mam taki problem kupiłem sam klucz steam i jak chce aktywować konto to pisze mi takie coś (instalacja Counter-Strike 1 Anthology jest niezbędna,aby przejść dalej.Włóż płytę cd/dvd Counter-Strike 1 Anthology do napedu i wybierz "instaluj" z menu autouruchamiania) . Przecież jak kopiłem sam...
Witam mam taki problem za kupiłem sam Steam Key i w STEAMie chce go aktywować i przyjmuje mi kod i prosi o włożenie płyty z Counter Strike: Source
A nie mogę ściągnąć gry przez STEAM nie wiem czemu :(
Pozdrawiam
Witam!
Mam dosyć nie typowe pytanie.Z tego co wiem nie ma możliwości usunięcia konta steam,ale czy jest mozliwosc zresetowania cd keya i zrobienie nowego konta,a nastepnie aktywacja starym kluczem nowego konta???
I jeszcze jedno pytanie,czy jezeli zrobie nowe konto steam to otrzymam nowy...
WITAM!!!
Mam windowsa xp i musze go aktywować.
Słyszałem już o aktywatorach, ale nigdzie nie mogę go znaleźć.
PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!:shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout::shout:
Witam. Mam Steam Key i gdy aktywuje go pisze, abym włożył płytę CD/DVD Couter Strike Source. Mój kolega też miał Steam Key'a i gdy aktywował nic takiego mu się nie wyświetliło ... ?? Czy jest na to jakiś sposób czy muszę kupić płytę ??
Dzięki i pozrdo :grin:
a więc zakupiłem cs 1.6 przez steama (taniej wychodzi niz na allegro wiec czemu nie) wypelniając potrzebne informacje o karcie VISA udalo mi sie kupic. Gry dodaly sie od pobierania lecz jak je terac mam zaaktywowac skoro jedyne co mam po kupnie to confirmation code. Czy ten confirmation code to moj...
No więc tak, na dniach zakupie CDkey'a steam.
Konto steam mam już zalozone.
I tak jeżeli dostane owy kod, wejde moje gry podam kod i wybiore Counet Strike to on zacznie się sciagać? I potem powstaje nowa ikona na pulicpie Counter Strike, i jak tam wejde to juz jestem "na steamie"? czyli moeg...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u