Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Brak liter w grze po ponownej instalacji:

, , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: nie wyswietlaja mi sie literki cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2027
Narzędzia wątku

Brak liter w grze po ponownej instalacji

boguslaw123 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, mój problem przedstawia się nastepująco:

Wszystko w miare dobrze chodzilo dopuki nie zaczelo mnie wyrzucac z serwerow bez SXE, te z SXE chodzily. Postanowilem przeinstalowac CSa. Po uruchomieniu gra pojawia się w bardzo małym oknie i wogole nie ma napisów( sąmoze 2 literki na ekran), instalowalem patcha v19,v23,v26,v31,v35 i nic. Ściągałem 3 wersję csa(380-mega i 2x 480mega) i NIC :( ciągle jest to samo. Teraz na dodatek straciłem napisy w tych niebieskich paskach u góry folderu( tam gdzie jest napisane Internet Explorer itp). Ktoś mógłby pomoc? Zwyczajnie przeinstalowałem csa (usunełem po poprzednim wszystko z dysku, rejestru) i taki szit....

Odp: Brak liter w grze po ponownej instalacji

boguslaw123 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

jeśli ktoś mógłby jakoś pomoc to zwracam sie z prosba z gory dzieki

Odp: Brak liter w grze po ponownej instalacji

boguslaw123 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

nie wiem czemu ale już się naprawiło... nie patchowałem i działa :/ co prawda wogole z SXE nie wspopracuje bo na FIX 1 bylo nieprawidlowe dojscie to na FIX 2 jest FATAL ERROR ;/ musze grac z czitami na ruskich serwerach ale chociaz działa... to chyba wina mojego kompa chociaz mam platny pakiet nortona(moze to on cos miesza..) jesli ktos molgby jakkolwiek pomoc to prosze pisac bo chcialbym uniknac formata.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] brak liter w menu
mam taki nie typowy problem http://img824.imageshack.us/img824/4733/18954485.th.png nie ma menu głównego i nie mogę nic zrobić mam wersję v32 (new era) EDIT: Half Life działa mi normalnie.
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Brak liter na OPENGL
Jak w temacie zauwazycie moj problem polega na braku liter na grafice openGL...A zaczelo się to gdy chcialem (niewiem jak sie to pisze) akcelerowac myszke? i po wlaczeniu cs'a nie mialem liter teraz musze grac na grafice D3D przez co mam malo FPS i dlatego tak bardzo zalezy mi na grafice...
Problemy z CS 1.6
błąd podczas ponownej instalacji steam
dzisiaj chciałem zainstalować ponownie (po odinstalowaniu) grę f.e.a.r. 2 podczas włączania instalacji wyskakuje ten błąd : Yfrog - bladv w dodaj/usun programy gdy daje opcje napraw , tez to samo prosze o pomoc !
Problemy techniczne z grami
[Steam] brak tekstu w menu i całej grze
Witam, posiadam grę oryginalną, w menu i juz w samej grze nie wyświetlaja mi się napisy( tylko niektóre litery). Grafika i cała gra działa normalnie. posiadam viste i grafikę Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family . co powinnam zrobić?
Problemy z CS 1.6
Brak menu w grze
Witam Zainstalowałem sobie CSS i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to to, że podczas gry brakuje GUI menu, tego co w CS:1.6 było pod literką "h". Trzeba coś dograć do gry, czy jest to jakoś ukryte????
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Non Steam] OpenGL brak liter
Witam mój problem polega na tym że jak zmienię grafikę z d3d na openGL to nie widać liter tak jak w tym temacie http://www.forum.wiaderko.com/problemy-z-cs-1-6/156913-nie-pokazuje-liter.html tylko że mam Windows Vista i kartę graficzną Intel GM45 i nie mogę nigdzie w ustawieniach kompa zmienić na...
Problemy z CS 1.6
Brak Dżwięku w grze
Otóż po reinstalacji gry nie mam Dżwięku w grze.. mam wszystko ustawiona na full w grze jak i na kompie.. :/ oprócz tego wszystko chodzi poprawnie.. nie znalazłem takiego tematu na forum.. za pomoc +
Problemy z CS 1.6
Brak liter
Witam! Gram w CSa od jakiegoś czasu. Musiałem zrobić format. No kiedy już włączyłem czyściutki komputer zainstalowałem CSa, włączam a tutaj NIE ma liter! Nie wiem czym to jest spowodowane, może tym, że zmieniłem system(na viście wszystko elegancko działało a na XP :/) A tutaj screen:...
Problemy z CS 1.6
brak płynnosci w grze?
Witam! tak wiec moj problem dotyczy gry na serverach non steam. Gry gram na steamie to gra jest "płynna" lecz gdy juz włącze non steama to juz nie jest to samo. Co moze to powodowac? da sie to jakos zmienic ?:> mozliwe ze tak juz jest lecz specjalista nie jestem wiec prosze podejsc do tego...
Problemy z CS 1.6
Brak niektorych ulubionych serwerow w grze
Witam! Mam problem z ulubionymi serwerami, otoz w Steam w serwarach mam duzo duzo ich, a gdy w wchodzę w grę jest ich o wiele mniej. Jak z tym sobie można poradzic?
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz