Witam, otóż mam problem z sXe. Gdy próbuje je odpalić (obojętnie jaka wersja) to najpierw wyskakuje mi błąd, a za drugim razem wyłącza się komp. Nie mam pojęcia co zrobić, proszę o jak najszybszą odpowiedź.
|
|
Witam, otóż mam problem z sXe. Gdy próbuje je odpalić (obojętnie jaka wersja) to najpierw wyskakuje mi błąd, a za drugim razem wyłącza się komp. Nie mam pojęcia co zrobić, proszę o jak najszybszą odpowiedź.
Czy mógłby mi ktoś pomóc w tej sprawie?
Ja moge
Jaki masz blad kolego ?
Halo... jestes tam ?
zaraz wracam
Jakby ktos pytal to jestem w lazience
juz jestem
No sluchaj zebym ci mogl pomoc musze wiedziec jaki masz problem stary..
Bo zaraz z tad wyjde..
Jesli pomogloem postaw GIBSONA
Takim spamem to nie pomogłeś.
Jaki problem? Napisałem przecież w pierwszym poście ..... troszkę więcej uwagi w czytaniu tematu
"Witam, otóż mam problem z sXe. Gdy próbuje je odpalić (obojętnie jaka wersja) to najpierw wyskakuje mi błąd, a za drugim razem wyłącza się komp. Nie mam pojęcia co zrobić, proszę o jak najszybszą odpowiedź."
Formatowałem kompa, reinstalowałem csa, robiłęm wszystko - nadal to samo.
jakiego masz WINDOWSA?
Sorry za ten spam to mlodszy brat.. A co do problemu to jaki masz service pack ?
Windows Xp Proffesional SP 1
^ komp stary, ma prawie 6 lat...
Do poprawnego działania sXe Injected wymagany jest co najmniej Service Pack 2 (a najlepiej żeby był 3) i .NET Framework 2.0 lub nowszy. Btw: o tym wszystkim pisze na polskiej stronie o sXe Injected, wystarczy poczytać, a nie instalować od razu i wyskakiwać potem na forum z takimi tematami.
Ostatnio edytowane przez Drill ; 06-06-2009 o 19:13
Czy nie da się tego jakoś naprawić? Wcześniej (dużo wcześniej....) gdy grałem z sXe wszystko było normalnie. Tak samo mój kolega, ma SP 1 i normalnie gra na sXe.
To może zedytuj swój pierwszy post w tym temacie i podaj treść błędu, jaki ci wyskakuje? Bo jeśli ten standardowy o błędzie aplikacji z tymi opcjami "Wyślij raport o błędach" lub "Nie wysyłaj" to ja ci mówię, że wówczas należy zainstalować SP2 i pobrać aktualizacje systemu wraz z .NET Frameworkiem.
Mogę nawet filmik wrzucić, jeśli to będzie potrzebne.
Więc gdy pierwszy raz klikam na ikonkę sxe to po prostu wyskakuje błąd z raportem. Klikam "Nie wysyłaj", za drugim razem żaden błąd już nie wyskakuje, lecz po paru sekundach po prostu resetuje się komp.
Słuchaj, tam napisałeś że dużo wcześniej jak grałeś to nic takiego się nie działo. Wtedy były starsze wersje sXe Injected a obecnie najnowsze wymagają tego co wcześniej napisałem.
| « Blad podczas aktualizacji STEAM-a | Problem z wyszukiwaniem serwerów. » |