Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu PRoblem z fps (chyba ):

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 735
Narzędzia wątku

PRoblem z fps (chyba )

SaiNakaInfiry is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Cześć chłopaki i dziewczyny.
Mam problem, jednak nie wiem od czego :D Wygląda to tak:
-Przy ruchu myszką fpsy spadaja od 2 do 15 tzn. 60 fps (56), 100fps (95)
-Gdy wjdę na serwer z fps_max 100 myszka jest nie do opanowania, antomiast z fps_max 60 gram normalnie, ale trudno sie robi bh, lj itp.

Dodam, że gdy grałem przez 1,5 roku działało poprawnie, natomiast, gdy musiałem wymienić zasilacz, fpsy po 2 tyg. zaczęły spadać. Mam sprzęt wystarczający na tą gierkę, który dobrze sie sprawdzał przez ten czas.
- Resinstallowalem kilka razy i skanowałem, ale to nic nie dało :(
Jak myślicie o co cho? Może za mało zasilania?

Odp: PRoblem z fps (chyba )

.wlK is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Pewnie coś z zasilaniem , jak sam dostrzegłeś
masz najnowsze steryod karty graficznej?

SaiNakaInfiry is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Pewnie, że tak :D

knp. <3 is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

jaki masz procesor?

HashJama [TP] by wiaderko.com - 193.33.176.148:27015
HashJama [FFA] by wiaderko.com - 193.33.176.188:27015
HashJama [DM] by wiaderko.com - 193.33.176.53:27015

SaiNakaInfiry is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Cytat:
Mam sprzęt wystarczający na tą gierkę
Czytaj ze zrozumieniem ;D

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Favorites problem... (Jeżeli było to sory, ale chyba nie było)
Witam. Otóż mój problem polega na tym że, postawiłem serwer HLDS z amxx. Wszystko działa, kumple graja, ale nie wszyscy jeden z ok. 10 nie może dodać serwera do favorites ja i on mamy patch'e v23. Nie wiem w czym tkwi problem, proszę o pomoc. P. S. Nie piszcie żeby wpisal w konsoli connect ip...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Ping - problem chyba leży też w configu..
// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game. // Add custom configurations to the file "userconfig.cfg". unbindall bind "TAB" "+showscores" bind "ENTER" "+attack" bind "ESCAPE" "cancelselect" bind "SPACE" "+jump" bind "'" "+moveup" bind "," "buyammo1"
Problemy z CS 1.6
Chyba nie zdał
YouTube - Prawo jazdy - z bańki! YouTube - instruktor vs. nerwowy kierowca Ta to na pewno zda na prwako http://www.youtube.com/watch?v=MLnOG85HKMY
filmiki, kabarety, mp3
Alt_end_roundsound Problem chyba z dźwiękami.
Witam, dlaczego odtwarza mi tylko 1 dźwięk? :sad: Na serwerze odtwarzana jest tylko piosenka hajt_rs2 :/ W temacie pluginu zapytałem o to samo to dostałem Odpowiedź Pozostałe dźwięki mi się nie odtwarzają więc pytanie co mam zrobić z dźwiękami żeby się odtworzyły, czy to jednak nie...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Problem z cs (chyba aktualizacja)
Mam taki problem a mianowicie gdy uruchamiam cs to po 3 minutach czyli po zwykłym czasie do uruchomiania gry mi gra się nie włącza a mianowicie nic się nie dzieje ale mam proces hl.exe w menadżerze.Restartowałem Steam oraz kompa i nic nie pomogło.Może ma ktoś jakiś pomysł. Domyślam się że to od...
Problemy z CS 1.6
Problem z votem (chyba)
Mam taki problem: Ostatnio wgrałem plugin GunGame. Ustawiłem w nim, że wraz z ostatnim lvl'em ma pojawić się vote na mapy. Gdy już ktoś uzyska ostatni lvl, serwer się zawiesza. Wyskakuje connecting problem i na serwer trzeba się łączyć od nowa. Dodam, że vote się nie uruchamia. Nie wiem...
Problemy z HLDS
Problem z modelem (chyba)
Witam! jestem Nowy ale mam problem z Css (non Steam). Gdy klikam na create a server wszystko śmiga ,ale gdy klikam start to wyskazuje mi coś takiego : http://img222.imageshack.us/img222/7392/css.png Proszę o Pomoc! PS:jeśli istnieje taki temat to Sorry
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Counter Strike Source Problem chyba Grafika...
Witam Mam problem pobrałem sobie CS-source zainstalowałem go według instrukcji to znaczy najpierw zainstalowałem grę następnie dwa patche v16 i v17 potem wkleiłem jakieś pliki.... Gra Włącza sie normalnie... Gdy Klikam New Game Włącza sie gra ale strasznie sie tnie nieda sie grać A w konsoli...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problem z językiem (chyba)
witam mianowicie odkąd do amxx dodałem plugin spolszczający cs'a w statach i top15 pokazują mi się takie dziwne napisy: http://img382.imageshack.us/img382/2692/csprfc6.th.jpg http://img440.imageshack.us/img440/3760/cspr2wu2.th.jpg nie wiem o co chodzi
Problem z pluginem AMX/AMXX
Problem z binarkami chyba..
Jest taki problem ze mam server cs i kolega kolega nie moze wejsc bo mu wyskakuje costam class C mi to nie wyskakuje dodam ze na drugim serverze sa te same binarki i on i ja moze wejsc na server
Problemy z HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz