Co zrobić z tym fantem?
Fatal error Mod_loadbrushmodel: models/prachute.mdl has a wrong version number (1347633750 should be 30)
Jak jest tu coś czego nie powinno być usuńcie
Szukałem podobnych tematów, ale nie znalazłem.
Mam problem. Wzorowalem sie na poradniku:
http://www.wiaderko.com/cs-1.6/tuning-cs/puszczanie-muzyki-podczas-gry-,156.html
i dałem sobie piosenke ,,Kiełbaski " :D działała mi, chciałem zmienic na ballade o cs 1.6 (pewnie kojarzycie) i podmieniłem pliki, weszłem do gry, wcisnąłem P i... grała mi...
Siemka , mam własny config i userconfig , wszystko działa jak należy , ale wchodząc na różne servy config mi sie wyłacza , na niektorych servach mam normalnie mój cfg ,a wchodze np na 91.102.118.29:27038 jest to DeathMatch , to config mi sie wylacza , mam interp 0.1 i normalnie jak bym gral na...
Tak jak napisałem w temacie potrzebuje osoby ,która mi pomoże.
Mam kilka problemów ze serverem.
1.Chciałbym zrobić żeby ludzie nonsteam i steam mogli na server wchodzic.
2.Chciałbym Pokemoda spolszczonego nie musibyć całkiem spolszczony.
3.Niewiem jak dodać lvl na pokemodzie.
4.Niewiem jak...
Witam!mam problem że jak pisze na byle jakim serverze to mi sie nie pokazuje co ja napisałem tylko na górze pisze jak wcisne enter to znik i nikogo innego też nie widze że pisze.tylko jak wejde w konsole to tam widze :((PROSZE O POMOC
Jest taka mozliwosc zeby sluchac muzyki na serwerze nie za pomoca windows media playera tylko winampem bo moj windows sie spieprzyl i mi pisze nie wysylaj??
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u