Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Muzyka na Serverach - OFF?:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 467
Narzędzia wątku

Muzyka na Serverach - OFF?

Bondi is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Czy da sie wylaczyc dzwieki z serverow? tzn muzyki i inne dzwieki. Chce żeby tylko zostaly podstawowe (kroki, strzelanie etc.)

Jezeli chodzi o zakladke Sounds to mp3 mam na minimalne (na maxa w lewo )

Odp: Muzyka na Serverach - OFF?

knp. <3 is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

wejdź w ustawienia cs w grze, VOICE i masz MP3 i volume dfaj na full i sprawdź, jak nie to reinstall.

HashJama [TP] by wiaderko.com - 193.33.176.148:27015
HashJama [FFA] by wiaderko.com - 193.33.176.188:27015
HashJama [DM] by wiaderko.com - 193.33.176.53:27015

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Błąd na serverach zm
Co zrobić z tym fantem? Fatal error Mod_loadbrushmodel: models/prachute.mdl has a wrong version number (1347633750 should be 30) Jak jest tu coś czego nie powinno być usuńcie Szukałem podobnych tematów, ale nie znalazłem.
Problemy z CS 1.6
Muzyka
Mam taką prośbe dla was :) Mógłby ktoś wypisać wszystkie songi z tego serwera?! Bardzo był by wdzięczny :)
Koncert Życzeń
[Non Steam] Muzyka
Mam problem. Wzorowalem sie na poradniku: http://www.wiaderko.com/cs-1.6/tuning-cs/puszczanie-muzyki-podczas-gry-,156.html i dałem sobie piosenke ,,Kiełbaski " :D działała mi, chciałem zmienic na ballade o cs 1.6 (pewnie kojarzycie) i podmieniłem pliki, weszłem do gry, wcisnąłem P i... grała mi...
Problemy z CS 1.6
[Steam & Non Steam] Config sie zmienia na różnych serverach..
Siemka , mam własny config i userconfig , wszystko działa jak należy , ale wchodząc na różne servy config mi sie wyłacza , na niektorych servach mam normalnie mój cfg ,a wchodze np na 91.102.118.29:27038 jest to DeathMatch , to config mi sie wylacza , mam interp 0.1 i normalnie jak bym gral na...
Problemy z CS 1.6
Potrzebna mi osoba która dobrze zna się na serverach cs
Tak jak napisałem w temacie potrzebuje osoby ,która mi pomoże. Mam kilka problemów ze serverem. 1.Chciałbym zrobić żeby ludzie nonsteam i steam mogli na server wchodzic. 2.Chciałbym Pokemoda spolszczonego nie musibyć całkiem spolszczony. 3.Niewiem jak dodać lvl na pokemodzie. 4.Niewiem jak...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
[Non Steam] Pisanie na serverach
Witam!mam problem że jak pisze na byle jakim serverze to mi sie nie pokazuje co ja napisałem tylko na górze pisze jak wcisne enter to znik i nikogo innego też nie widze że pisze.tylko jak wejde w konsole to tam widze :((PROSZE O POMOC
Problemy z CS 1.6
Muzyka
Witam chciałbym się dowiedziec jak sie nazywa 1 muzyczka z tego oto filmiku YouTube - Kaszli wh Proszę o szybką odpowiedz ;/ i nie kasowanie tematu.
OffTopic - Counter Strike
Muzyka;(
Witam mam wlasny server i plugin roundsound i wszyscy na servie slysza a admini nie ? czy mozna temu jakos zaradzic?
Problemy z CS 1.6
Muzyka na cs
Jest taka mozliwosc zeby sluchac muzyki na serwerze nie za pomoca windows media playera tylko winampem bo moj windows sie spieprzyl i mi pisze nie wysylaj??
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz