Ja i brat gramy sobie na jednym kompie. Jak chcemy iść na jakiś serwer to wkurza nas to rze musimy ciągle zmieniać po sobie nicki. Da sie ten problem jakoś rozwiązać?
|
|
Ja i brat gramy sobie na jednym kompie. Jak chcemy iść na jakiś serwer to wkurza nas to rze musimy ciągle zmieniać po sobie nicki. Da sie ten problem jakoś rozwiązać?
Proste i na temat
bind "F12" "name Jozek mamo pozdrawiam cie" naciskasz F12 i ci się zmienia nick na "Jozek mamo pozdrawiam cie" rozumiesz?
A wiec teraz problemem stalo sie zmienienie nick'a :D o lol
a moze on pod f12 ma jakiego czita ?? <lol>
alias "mlodszy" name Jozek;
alias "starszy" name Andrzej;
wpisujesz mlodszy - masz nick mlodszego wpisujesz starszy - masz nick starszego
A co ci tak trudno nick zmienic ?;]Tez z braciakiem gram tylko ze mu daje na jakies inne serwy ^^
Jak ktoś ma np. 26- literowy nick z ruskich znaków to może mieć problem ze zmianą :)
PS. Podałem już sposób :
bind "F11" "name nick starszego"
bind "F12" "name nick młodszego"
ale macie problemy jeszcze troche i bd pytanie jak uniknac klikania na ikonce sounter strike zeby zaczac grac :D
dobrze moj przedmowca ze jeszcze troche i takie bd tutaj pytania zadawane
ooooooooooo!
mam hehe
Zrób se dwie ikony na pulpicie, najlepiej skopiuj link do starego
i do 1 dopisz we właściwościach +name nazwa...
a do 2
+name nazwa2....
i teraz masz 2 ikonki
jedna dla 1 csa
2 dla drugiego
Zbinduj pod F12 "name lol" a pod F11 "name żal"

ze skrótami lepsze![]()
hahaha ni no taki problem ... :D:D:D no bez przesady xd no dobra jak chcesz tak bardzo no to tak :
-najprostszy sposob .. zmieniaj nick w opcjach xD <ale problem> :D
-2 sposob troche juz trudniejszy <ironia :D> ustaw sobie binda :D np jezeli chcesz aby zmienial ci sie nick po kliknieciu klawisza np "j" to piszesz w konsoli ' bind "j" "name Olgierd Spasiony"
-3 to juz w ogole smiech na sali xD instalujesz 2 csy i tyle :D braciak gra na 1 ty na 2 xd
3 osoba pisze to co już dawno napisałem
ja ma pewien pomysł ustaw swój nick wyłącz csa wejdz tam gdzie go zainstalowałeś wejdź w folder cstrike i klikając prawym przyciskiem myszy na plik config zaznacz tylko do odczytu i po każdym wyłączeniu iwłączeniu csa zawsze bedzie twój nick chyba ze siataz tóżpo nim to nic sie odrazu nie zmieni musisz wyłączyć i włączyć csa...
| « JAK GRAC Z BOTAMI NA surf_ski_2 | Zbot ciągle chce ustawiać waypointy » |