witam mam problem szybkość łącza to 11 Mb/s grając w cs mam ping od 300 do 1200 żadko spada poniżej 200... próbowałem juuż z hl toolz ale nic nie daje może ktoś coś poradzić??
|
|
witam mam problem szybkość łącza to 11 Mb/s grając w cs mam ping od 300 do 1200 żadko spada poniżej 200... próbowałem juuż z hl toolz ale nic nie daje może ktoś coś poradzić??
jaki masz internet, radiowy ?
tak dodam że jak grałem przedwczoraj to miałem ping czasem 30-40 i po rundzie kilkaset
Przeskanuj kompa, ewentualnie reinstall cs'a.
Achh z radiowym tak jest możesz mieć szybki ale i tak ping duży.
Zrób tak:
1.Powyłączaj programy i zbędne procesy
2.Kliknij Start > Uruchom > Wpisz gpedit.msc. > Konfiguracja komputera > Szablony administracyjne > Sieć > Harmonogram pakietów QoS. Kliknij na "Ogranicz rezerwowaną przepustowość" następnie ustaw opcje na Włączone i u dołu ustaw limit przepustowości na 0%, kliknij Zastosuj i zresetuj kompa.
Mi to pomogło
A mi nie :( jest tak samo. Cs reinstalowałem i też nie pomogło ehhh
Skanowałeś kompa? Może jakieś wirusy posiadasz na dysku.
Pomocy !! Mam Problem cs .. mam wielki Pink !! od tygodnia !! nie moge nic zrobc .. wylanczam wszystko co sie da poza cs
A I tak nie idzie a to co jeszcze gosciu napisal ze w starcie uruchom napisac cos a to i tak nie dziala mi nierozumiem pomocy . jak ktos wie to pisac na gg : 1804636
zobacze teraz czy moge grac
A jaki masz sprzęt bo jak słaby to se nie pograsz jak net (radiowy) porażka , a jeśli jesteś za granicą to standard że wielkie pingi
najlepiej przeinstaluj windowsa !!!!!! to pomaga najbardziej :) po reinstalce zrob skan kompa i luzi :P
nie jak ma internet radiowy to jedyne co możezrobicto iść do sąsiada co tez ma radiówke z tej samiej firmy i poprasić zeby wyłączył wszystkie programy co zamulają neta;p ja tez maiłem radiówke i całe osiedle miało z tej samie firmy i lipnie chodziło na radiówke nie ma rady zmien internet na np neti i bedzie okja zmieniłem i ping nie skacze powyzej 40 chyba ze cos sciągam
to nie zalezy od szybkosci łącza tylko od internetu jaki posiadasz jezeli masz radiówke to nic nie pomoze na wysoki ping... powyłączaj programy które mogły by mulisc neta
radiowka daremna :/ jest burza i masz ping po 200 - 300
@up Piszczalka ma racje,jest burza i masz pingi po 200-300.
Moja ciotka miala radiowke na dwa kompy i jak chodziły dwa to pingi po 1000 miałem :/

| « Problem z wejściem na serwer z hasłem. | Limit pingu » |