nie ma połączenia próbowałem wszystkiego masterservers wyłączyłem bramę domyślną ponowna instalacja. jak by nie było neta nie ma serwerów nawet jak wpisuje ip w ulubione nie wyszuka serwa nie mam pojecia co z tym zrobic pomocy!!
|
|
nie ma połączenia próbowałem wszystkiego masterservers wyłączyłem bramę domyślną ponowna instalacja. jak by nie było neta nie ma serwerów nawet jak wpisuje ip w ulubione nie wyszuka serwa nie mam pojecia co z tym zrobic pomocy!!
Sciagnij innego cs . z download wiaderka albo z tąd Downloading, mirror 1 Half-Life: Counter Strike v 1.6 NON STEAM - pl.(|ni|)ownload.com: darmowe programy download, pliki, pobieraj bez kolejki! i patcha sciagnij najlepiej 28 v lub 32 v masz na wiaderku
no właśnie ja zrobiłem format i przed sformatowaniem ten sam cs chodził tylko że był też jakiś problem i nie pamiętam co to było bo ściągać mi się już nie chce macie jakieś pomysły ?
i mam patcha v23
i teraz po instalowaniu patch v 28 serwery wyskakiwały ale nie wszystkie i zainstalowałem patch v23 i jest ok po czym chciałem żeby inne serwery polskie pojawiały się i skopiowałem masterservers i nie ma teraz żadnego servera a chodzimi o to że nie moge grać na moich ulubionych servach co zrobić żeby wyskakiwały mi wszystkie ?
Ostatnio edytowane przez fabianbydg ; 16-06-2009 o 22:36
Przecież pisał że ma tego patcha
fabianbydg czy nie możesz po prostu pobrać CS z innego źródła + patch v23 i wtedy dopiero będzie gites majonez ;)
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ostatnio edytowane przez peku33 ; 19-06-2009 o 21:48 Powód: przeprosiny dla pana moda
| « modele broni mod v32 | Skradziony Steam! » |