Witam,Szukam Takiej mapy,najlepiej de_dust2 gdzie nic nie widac,i jak na przykład gram z kumplem to żeby go zobaczyc muszę włąłczyc latarkę,żeby nic nie było widac,nic tylko jak latarką poświece,Proszę o pomoc,dam gibona.Z góry dziękuje
|
|
Witam,Szukam Takiej mapy,najlepiej de_dust2 gdzie nic nie widac,i jak na przykład gram z kumplem to żeby go zobaczyc muszę włąłczyc latarkę,żeby nic nie było widac,nic tylko jak latarką poświece,Proszę o pomoc,dam gibona.Z góry dziękuje
To jest mapa Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
ale nie działa,bo trzeba tez moda,mam prośbę,zedytuję ktoś dla mnie mapę,że nie będzie nic widac proszę,albo niech chociaż powie jak to zrobic,z góry dzięki,dam gibona
możesz zainstalować na serwie sobie dzień i noc.
Ustawiasz sobie noc na mapie de_dust2 i tylko masz gwiazdy, chcesz coś zobaczyć, musisz zaświecić latarkę.
Dla nie plugin odpowiadający na twoje zapytanie.
Pamiętam. że była taka komenda, że jak ją wpisałeś to zmieniał się dzień w noc i odwrotnie. hmm O mam :
rar.gif Dzień - Noc.rar (7.1 KB)
sv_daynight 1
1 - włączony plugin
0 - wyłączony plugin
Proszę bardzo :)
dzieki :] gibonek dla ciebie
Odświeżam Temat.Zedytował by mi ktoś de_dust2 Żeby było całkiem ciemno,nie trochę,Całkiem !!!

za free ? ;D
Valve Hammer Editor.
Najpierw dekompilujesz mapke programem "WINBSPC" a potem edytujesz.
Nie polecam ci dekompilowania tym programem, często są błędy z texturami :???: .
A innego do dekompilacji niema :shock:
Najlepiej se ściągnij QuArK'a napisałem o nim w dziale o mappingu CS.
QuArK otworzy ci plik *.bsp więc nie musisz dekompilować mapki
Masz link do tematu:
mini poradnik lookaj
zrób sobie sam, to taki proste ;)
Właśnie nie jest bo to angielska wersja a nie polska,zrobi mi ktoś taką mapkę??
Dam Gibooona !

Wystarczy, że ściągniesz spolszczenie![]()
acha,a komuś chcę mi się zrobic taką mapkę ??

| « Flash | AWP - celownik » |