Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Pytanie dotyczące sprzętu.:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1075
Narzędzia wątku

Pytanie dotyczące sprzętu.

kriss1993 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Hej! Na cs mam mało fps i chcę się spytać ile fps mogę wyciągnąć na moim sprzęcie (około). Bo mam 2 sterowniki do karty graficznej i to może być problem, dlatego chcę się upewnić. Mój sprzęt: Intel Celeron 4A 2019 Mhz 640 DDR, Radeon 9100 (64 Mb). Z góry dzięki za pomoc.

asd is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

http://www.wiaderko.com/cs/counter-s...ownload/art/24

link do programu nie działa, znajdz inny na necie

http://www.wiaderko.com/cs-1.6/konfi...strike/art/227
poczytaj, komendy na dole ci się przydadzą

Skiller is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Wydaje mi sie ,ze bez problemu powinienes 80 fpsow wyciagnac

asd is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:

ten sprzet ci wyciągnie wystarczająca fps żeby się fajnie grało
dla pewności wpisz do cfg fps_max 101 bo może ci ktoś wpisal 10 ;]

szukam bana is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

może napisz ile masz tych fps :)
jak masz np. 60 to to jest wina synchronizacji pionowej :)

asd is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:

koleś chyba tu nie zaglądnie

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Pytanie dotyczące prawka A1
Siema :) 16 lat już skończyłem kawał temu ale do 18 tez mi kawal brakuje a że kręcą mnie motory a kaski też coś tam mam więc myślę o zrobieniu prawka na kategorię A1 ale... 1. Jaki jest około koszt na tą kategorie? (Słyszałem że coś 700zł?) 2. Jeśli zrobię teraz na tą A1 i później po...
Motory
Mam pytanie dotyczące torrenty.org.
Mianowicię chciałem zassać zobie taką gierke: Gry :: Assassin's Creed 2 Ale jak sie dowiedziałęm trzeba zaplacić11 zeta zeby pobrac samego torrenta :( I tu przechodze do sedna sprawy, czy mogł by mi ktośudostępnić pobranie tego torrenta? Moze przesałc mi link do pobrania albo przesłać...
Śmietnik
Pytanie dotyczące vhe
Witam mam pytanie jak zrobić aby mapka którą zrobiłem w valver hammer editorze działała na serwerze cs 1.6. ---------- Post dodany 17-01-2011 o godzinie 12:50 ---------- Proszę o usunięcie tego tematu
Śmietnik
[Steam & Non Steam] Pytanie dotyczące mapy HNS.
Witam.Nie wiedziałem gdzie dodać,więc dodałem tutaj.Mam pytanie.Jak się nazywa mapa,którą zaraz opiszę?Dotyczy ona serverów HNS.: Terro zaczyna pod takim dachem.Cała mapa toczy się na takim jakby basenie niebieskim.Ct jest po drugiej stronie.Ct może przejść do ct w chwile,bo resp ct i tt jest...
Problemy z CS 1.6
Pytanie dotyczące demka
Witam nie wiem gdzie zadać to pytanie więc pisze tu czy mogli byście sprawdzić demko nagrane przez mojego kolegę dla jednego gościa u którego podejrzewam wh??? Uprzedzam że było ono nagrywane ze specta przez kolegę, te linie które widać na nim to są z plugina który umożliwia adminowi sprawdzanie po...
Archiwum Cheats Zone
Pytanie ws. sprzętu komputerowego
Witam. Mam do was pytanie. Chciałbym zmienić swój sprzęt: - Procesor Inter Core 2 Duo E8500 @ 3.16Ghz - RAM 2GB - Karta Graficzna GeForce Zotac 250GTS 1024Mb - Monitor LCD 17'' I mogę wydać do 1000zł lub ewentualnie 1500zł. Co najbardziej powinienem zmienić? Podajcie swoje propozycje...
Archiwum forum
Pytanie dotyczące best-serw.pl
Witam , mam takie pytanko :P opłaca się kupować w Serwerowni Best Serw.pl ? Ankieta ... Proszę zaznaczać i pisać dlaczego... :P
Hosting serwerów gier
Pytanie dotyczące cs 1.6
Mam pytanie.. czy tlumik z m4 zwieksza rozrzut w broni bo celownik staje się troszeczke wiekszy ? Czy moze miec powgrywane modele np:ak czy noza na jakims CB?
Problemy z CS 1.6
Pytanie dotyczące soccerjam
Witam mam na pyytania Jak zrobic zeby w soccerjam mozna bylo zabic tylko kolesia z pilka Ze muszą byc conajmniej 2 podania aby sttzrelic bramke I ze wpisze sie /help i bedzie pisalo wszytko o tym jak strzelac podkrecac itp.. Pomogl
Szukam pluginu AMX/AMXX
pytanie dotyczące hasła dla admina
Czy można ustalić tak abym miał 2 hasła u kumpla na servie inne a u mnie inne czy ciagle musze zmieniac w konsoli setinfo "_pw" "haslo" jezeli chce byc adminem na servie czy da sie jakos ustawic 2 na raz
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz