mam problem instaluje sobie antycheata wszystko dobrze tylko kiedy wlacze go i troche poczekam wykrywa mi trojana w folderze co zrobic.
Na dodatek kiedy dam mu kwarantanne nie chodza mi servery :neutral: Co zrobic napiszcie
|
|
mam problem instaluje sobie antycheata wszystko dobrze tylko kiedy wlacze go i troche poczekam wykrywa mi trojana w folderze co zrobic.
Na dodatek kiedy dam mu kwarantanne nie chodza mi servery :neutral: Co zrobic napiszcie
tahehe, jaki to antycheat?
taki jaki potrzebny zeby popykac sobie na serverze z antycheatem sXe oczywiscie :!:
http://www.exf.neostrada.pl/sXeI3.4Fix2.0x.rar ten sXe jest miliardowo dobry, bo wszyscy na nim grają ;P jak nadal będzie takowy problem to wyłącz tego dupnego antywirusa i tyle :mrgreen:
spoko juz tak zrobilem aaaa mam pytanie w csa gram w 2 dzien a nie wiem ktorym zaklada sie tlumik na bronie napisze mi ktos xD??
prawym przyciskiem myszy![]()
+attack2 ;]Zamieszczone przez tahehe
U mnie kasperski tez wykrył tam trojana jednak dodalem go do zaufanych i wszystko jest cacy a po przesskanowniu nie mówił nic.
Siema
Mozecie mi podac takiego antycheata na serwer ktorego nie musi instalowac grasz na swoim kompie??
Hmm. Jednym z antyczitów, których gracze nie muszą instalować jest VAC ,d.
A moze mi ktos dac linka do VAC'a na google szukam i nie ma zadnych linkow
Radzę poszukać na forum.
| « STAWIANIE SERVERA . newbie ^^ | Problem z wejściem na serwer » |