Popularne odwołania do tej strony: duzy recoil łacze internetowe, duzy rozrzut cs deagle, za duży rozrzut w cs, dota plik z mapą jest zbyt duży, gl_texture_mode gl_linear_mipmap_linear
witam mam bardzo duży odrzut już po 1 strzale,celownik sie powieksza i nie maleje, kule lataja po calym ekranie rate,interp itd ustawione prawidlowo. mam stale 60 fps, neta 1mb neo pingi po ~50. probowalem juz wszystkiego, podobne tematy na forum mi tez nie pomogly.
ps gram juz troche w cs i...
mam problem dotyczący Counter strike'a .mam bardzo duży odrzut już po 1 strzale .mam wszystko ustawione jak należy interp 0.01,rate 25000,cl_updaterate 101 i cl_cmdrate 101 .mam 100 fps lecz gdy wejdę na serwa host np.gamesnet mam pingi po 40 lecz gdy strzele serie z AK (2 strzały ) to ten drugi...
Mam problem z rozrzutem, a więc.
Gdy strzelam kule leca na gora-prawo lub lewo albo leca gora-prawo lub lewo i tak szybko na obie strony poziomy w linii.
Gdy ogladam różnych graczy to walą full auto z M4 celownik na poziomie głowy a recoil mają mały. Ja musze strzelac po nogach zeby trafic banie....
Witam :)
Mam gdy gram na botach mam normalny rozrzut
a gdy wchodze na serwa to mam po 1 strzale celownik lata po calym ekranie
wiecie o co chodzi? DIGI-COM 100mb/s ping 20-50
Witam m4a1 mam problem strzaly leca
:
lecą w górę potem w prawo i za chwile w lewo
ak47 podobnie tylko wieszke odleglosci
jak neo robi ze na filmikach wali full a prawie celownikiem nie rusza?
dlaczego gracze z wyzszych polek maja niewielki rozrzut? Jak to robia? Widze wielka roznice pomiedzy moim rozrzutem a kolesiem np z reprezentacji Francji, nie dawajcie mi linkow do poradnikow o rcoilu ze trzeba strzelac seriami tylko chce info jak oni to robia ze maja mniejszy rozrzut od...
Jak gram w CS:S a chce w kogoś strzelić jak jest dosyć sporą odległość ode mnie to nie umiem go strzelić ponieważ tak mi rozrzuca celownikiem, że to żal:bad:! I jak gram na największej rozdzielczości to ten celownik jest za duży i muszę grać na rozdzielczości 1024 na 768 bo w tedy mam mniejszy...
Witam. Wczoraj wszystko jeszcze było w porządku. Kule skupiały się ładnie w środku celownika, jak u wszystkich graczy. Dzisiaj wchodzę no i co się dzieje... kule latają gdzieś nad celownikiem, zupełnie inaczej niż jeszcze wczoraj. Nie mam pojęcia co się stało, nic nigdzie nie ustawiałem i nic nie...
Mój problem dotyczy niczego innego jak małej ilości FPS oczywiście.
Tematów o tym cała masa ale pomocne one są tyle co nic.
Testowałem różne configi ale nic mi to nie dało.
Gra w rozdzielczości 640x480 czy 1280x1024 zachowuje się tak samo.
FPS skaczą od 30 do 120.
Ale najczęściej widzę...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u