Popularne odwołania do tej strony: celownik do awp steam, celownik do awp legalny, celownik awp steam, celownik w awp steam, celownik awp legalny, czy celownik do awp jest legalny, cs16pl screeny celownik awp, celownik do awp czy legalny, cs 1.6 celownik awp steam, cs celownik do awp taki jak neo, aliasy do awp steam, jak zrobić celownik do awp na steamie
celownik awp/scout jest legalny do treningu jednak na ligach itp jest to zabronione i tak jak napisał przedmówca przyznawane są za to pkt karne
Także jeżeli chcesz po prostu sobie pograć 4fun to ściągaj i się nie krępuj
Tutaj masz link. :)
celownik awp/scout jest legalny do treningu jednak na ligach itp jest to zabronione i tak jak napisał przedmówca przyznawane są za to pkt karne
Także jeżeli chcesz po prostu sobie pograć 4fun to ściągaj i się nie krępuj
Tutaj masz link. :)
chyba nie na zwykłych ligach można na tym grać bo kolega na tym grał ma nawet z tym ss i nic, ale na esl/gb/lc/cb pkt karne na 100 !
HashJama [TP] by wiaderko.com - 193.33.176.148:27015 HashJama [FFA] by wiaderko.com - 193.33.176.188:27015 HashJama [DM] by wiaderko.com - 193.33.176.53:27015
Witam. Mam pewną prośbę :D Czy moglibyście dać mi instrukcję jak zrobił naprawdę BARDZO mały celownik w każdej broni (nie chodzi o celownik w AWP bez zoomu) tylko o taki mały - np. u deagla. Rozmiar mniejwięcej taki:
+
Aha i nie ma opcji z komendą cl_crosshair_small (czy coś takiego z...
Witam :< Mialem kiedys taki dziwny celownik na ktorym mi sie dobrze gralo.Lecz po reinstalce cs nie pamietam jaka byla na niego komenda. Celownik wygladal tak jak ten na tym filmiku.
>http://www.youtube.com/watch?v=Ls8ja...eature=related
Czy moze ktos wie jaka jest komenda na tak celownik ? Jak...
Dobry.
Mam problem dotyczący celownika w grze Counter Strike 1.6 Steam.
Gram w CS ponad rok, idzie nieźle, ale cały czas mam wrażenie , że mam inny celownik niż inni i mógłbym grać dużo lepiej:D
Gdy biję na fullauto np. z AK bądź M4 to ciągne ten celownik w dół (jakoś sobie radzę) ale on się...
Siemano :peace:
Poszukuje innego celownika do awp Z ZOOM-em, ten standardowy troche jest mi nie na ręke :/ macie jakieś inne? Napisze jeszcze raz celownik do awp z zoomem inny niz standardowy.
I jeszcze poszukuje celownik do karabinu snajperskiego bez zooma. Jest coś takiego?
Pozdrawiam.
Witam, chcialbym sie spytac o pare rzeczy a mianowicie :
1.Moze ktos mi tak zrobic ze jak namierze przeciwika to inny kolor celownika sie robi ???
2.Czemu jak wale prosto w czlowieka to nic mu nie robie , ( kolega specjalnie stanol przedemnna a ja w niego strzelam oczywiscie nie na hama bo wiem...
Witam
Mam problem, chciał bym żeby mi ktoś podał binda którym np pokręce pokrętłem na myszy i zmieni mi się wielkość o to 2 CFG
unbindall
bind "TAB" "+showscores"
bind "ENTER" "+attack"
bind "ESCAPE" "cancelselect"
bind "SPACE" "+duck"
bind "'" "+moveup"
Chcę się spytać co trzeba zrobić aby mając awp, bez zooma mieć celownik od innych broni tzn, celownik przy broniach bez zooma jak np. Ak bądź M4A1. Proszę o pomoc. Dam pomógł
Proszę o zrobienie celownika do cs. Do wszystkich broni. I żeby była kropka na środku. Proszę to wrzucić na rapidshare.com albo coś w tym stylu
Z góry THX
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u