Elo mam problem bo jak wbije na server to automatycznie czyszcza sie all klawisze i nick sie zmienia na taki jakiego bardzo dawno brat uzywał prosze o pomoc.
Gibon czeka
|
|
Elo mam problem bo jak wbije na server to automatycznie czyszcza sie all klawisze i nick sie zmienia na taki jakiego bardzo dawno brat uzywał prosze o pomoc.
Gibon czeka
Reinstal
Nie słuchaj, wstrzymaj sie z tym narazie.Reinstal
Pierw wejdź w folder cstrike i usuń config.cfg, po czym utworzy Ci sie nowy config i w konsolce lub w utworzonym userconfig dopisuj sobie nick i te komendy co chcesz a potem zaznacz tylko do odczytu.
reinstal albo zeby przywrócić klawisze na swoje miejsce to klikasz opcje cs-a potem keyboard a potem w lewym dolnym rogu przycisk Use Defaults potem OK i bedzie ok tak mi sie wydaje.
Raczej to wina configa
Nic niepomogło dalej to samo macie jeszcze propozyczje
usuń plik config.cfg
i wgraj czyst z cscenter
Dalej to samo ale dzieki i jak ktos ma propozyje PISAC
Jak sie "czyszczą" klawisze to musisz znaleśc plik config.cfg i zaznaczyc Tylko do odczytu. Nie ma innego wyjścia i niemożliwe, że nie działa.
no dobra ale jeszcze o jednym chcailbym wam powiedziec tylko jak Wbijam na DEATHRUN to sie tak dzieje
Czyli serwer czyści
acha ale na innych tez tak czasami jest a inni jak wbijaj to maja normalnie HELP
w właściwościach cfg masz ustawione tylko do odczytu?
jak nie to ustaw, moj brat gra na DR i normalnie może grać.
Niemożliwe, wina użytkownika.Czyli serwer czyści
A jednak na innych też tak bywa. Moge sie założyc, że źle zapisujesz config, ale ok uwierze Ci. Nie mam już pomysłów. Chciałem tak podsumowac :sacha ale na innych tez tak czasami jest a inni jak wbijaj to maja normalnie HELP
HELP a chcesz bana to co ty mowisz to niechodzi POMOZCIE PLX
Ostatnio edytowane przez johnrambo ; 28-06-2009 o 16:14
| « Zmiana postaci w cs'ie | Problem z OpenGl » |