Popularne odwołania do tej strony: aktualizacja steam problem, problem z aktualizacją steam, steam aktualizacja problem, steam problem z aktualizacją, problem vista to run steam you must first connect to the internet, problem ze steam update, problemy z aktualizacja steam, problem w aktualizacij steam, steam nie dziala aktualizuje, error przy aktualizacji steam, niemozna polaczyc sie zsteam, steam updating cs, problem z aktualizacjami do steam, steam updating problem, cs steam updating problem, cs 1.6 steam problem z aktualizacja, steam ubdating problem
Cześć. Mam wielki problem. Wczoraj zrobiłem format systemu (Vista Home Premium 32 bit) Po zainstalowaniu Steam chce się on aktualizować. Dochodzi do 1% i pokazuje błąd połączenia z STEAM.
Próbowałem usuwać "ClientRegistry.blob" lecz wtedy aktualizacja dochodzi do 3% i wyświetla się następujący błąd:
Jeśli ktoś pomoże na pewno się odwdzięczę nie wiem jak ale na pewno. Z wszelką próbe pomocy dziękuje.
PS. Próbowałem reinstalacji kilkanaście razy i instalowałem framework od 1 od 3 - od nowa
Ostatnio edytowane przez szumik144 ; 24-06-2009 o 11:43.
Pisze inaczej ten błąd ale tamten błąd jest na XP'eku a ty masz VISTE ;>
A jak nie to format i od razu proponuję XP'eka.
@up.
Lub jak pobierasz steam to jak instalujesz (bo go masz już zainstalowanego) masz repair i remove dajesz repair i Ci to może naprawie lae nie jestem pewnien.
HashJama [TP] by wiaderko.com - 193.33.176.148:27015 HashJama [FFA] by wiaderko.com - 193.33.176.188:27015 HashJama [DM] by wiaderko.com - 193.33.176.53:27015
Robiłem dzisiaj formata i wiadomo trzeba wgrac jakiegoś av, mam gdate włączyła sie aktualizacja wszystko tam przeleciało ale niestety caly czas pisze mi: Ostatnia aktualizacja 2009-09-08 więc daje uaktualnij wszędzie wyskakuje: Dysponujesz najnowszą wersją. Zamykam i dalej pisze ze mam stare, ocb?
witam ma m problem z aktualizacją steam, mianowicie dojdzie do 48-50% i przestaje dalej pobierać. Usuwałem plik Clientregistry.blob, ściągałem instalke steama z oficjalnej strony, robiłem już wszystko i dalej nic, POMOCY zaczynam żałować ze kupiłem tego steama
PozdrO
Witam. Dzisiaj pobrała mi się aktualizacja css. Kiedy chce wejść na serwer to pisze mi w konsoli Invalid steam key size i automatycznie przestaje łączyć z serwerem. Czy może mi ktoś pomóc? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Elo. Mój problem dotyczy najnowszej aktualizacji steam. Kumple mi mówili że wszystko było ładnie i elegancko... ale niestety nie u mnie :( . O tóż gdy pobieram aktualizacje pojawia się okienko do aktualizacji no i ściąga normalnie ąż do połowy (50%) i dalej mi nie idzie. Pomużcie mi gdyż nabrała...
Witam. Mam problem ze swoim serwerem HLDS. Serwer nie chce się zaktualizować do najnowszej wersji. Do linii startowej mam dopisane -autoupdate i nadal nic.
Na serwerze mam zainstalowane najnowsze dproto 0.4.5.
Wersja hlds:
Protocol version 48
Exe version 1.1.2.6/Stdio (cstrike)
Exe build:...
Witam!
Zakupiłem dzisiaj steam keya, pobrałem steama z oficjalnej strony i zainstalowałem. Następnie zaczęła się aktualizacja, dochodzi do 27% po czym wyskakuje błąd:
http://img245.imageshack.us/img245/6619/42487773.jpg
Co robić?
Pozdrawiam,
Zabxjca
Mam orginalną płtyte ze steamem i jak juz zainstaluje to zaczyna sie aktualizacja steam... i tu pojawia sie problem bo caly czas jest 0% i po chwili wyskakuje error zeby najpierw podlaczyc sie do Internetu...
A internet mam bo strony i wszystko normalnie dziala...
prosze o szybka pomoc
z gory...
Witam
Mam mały problem. Otóż poprawnie udało mi się zainstalować steama. Jednak tuż po instalacji ( w czasie pierwszego uruchomienia czyli aktualizacji steam ) pojawia mi się po ok. 27 % taki błąd:
Dowiedziałem się że może to być problem ze zgodnością. Zmieniałem kilkakrotnie...
Witam, dzisiaj rano aktualizował mi sie steam, a gdy dochodziło do 100% wyskakiwał taki błąd:
http://img195.imageshack.us/img195/4458/beztytuucia.jpg
Proszę o pomoc.:(