DZIEKI WKLEJIŁEM gdzie trzeba i smiga THX![]()
|
|
a na Steam to też działa bo jak włączam CS-a to mi nie wyskakuje nic a jak włącze w steamie serwery to są czemu tak jest ???
peku, daj tu jeszcze jakieś szybkie F.A.Q. dla tych co im nadal nie działa czy coś, bo tak to ciężko niektórym bedzie ;)
Oczywiście dodana metoda bez użycia masterservers.
Powodzenia.
Powiem wam tylko tyle. Probowalem chyba z 20 sposobow znalezionych w necie i zaden nie pomogl. Ale pomogl inny tzn, odinstalowanie programu antywirusowego o nazwie Avira Antivir Security ..
czemu wyskakuja tylko rosyjskie serwery i czemu wszystkie klawisze znikly pomozcie to rozwiazac.
zamiast xtcs for fun serwer wyskakuje dicopet
---------- Post dodany 28-04-2010 o godzinie 13:32 ----------
alc czemu wyskakuja tylko serwery ruskie i nie ma klawisze zeby chodzic itd. wszystko zniklo sorki jak to zrobic zeby byla angielska wersja a nie rosyjska
wejdź w options->keyboard->restore defaults. Chyba że czitowałeś, to wtedy musisz formata zrobić
Ej mi wszystko działa ladnie ale jak chce wejsc na serwer to taki bład wyskakuje :( Bad file server is enforcing consistency for models /player.mdl oczywiscie po zainstalowaniu MasterServer.rar
usuń ten plik i wejdź na serwer a sam Ci się pobierze ;)
EJ... zrobłem to co napisałeś i dalej nic .. oj soryy .. jest 19serwerów i tylko 2 z nich działają i są wielkie lagi ;/ ocena 3 bo chciarz są 2 serwy xd
---------- Post dodany 04-06-2010 o godzinie 14:40 ----------
no to masz fajnie ;/ mi wyszukało 19serwerów i tylko 2 działają i są wielkie lagi ;/
Jaki masz internet?no to masz fajnie ;/ mi wyszukało 19serwerów i tylko 2 działają i są wielkie lagi ;/
wszysko dobrze zrobiłem, wykrywa w sekundę ponad 300 serwerów!
postawił bym gibka gdybym wiedział jak :D
zaj****cie działa, 6000 serwerów w minutę
Dzięki wszystko ładnie śmiga za pierwszym razem się udało 4/5 minutek i gotowe jeszcze raz dzięki
Ja wkleiłem tylko masterserver i działa :)
Wielkie dzięki![]()
Wszystko pieknie ładnie, serwery są pokazuje mi liczbe graczy i wogole ale sie nie polacze... Latency ciagle 0 a mam napisane "no users curently playing.... " ktos pomoze?
| « Problem z uruchomieniem ! | Ruskie servery i problem... » |