ja tez tak miałem ale se ściągnąłem jakiegoś najnowszego patcha i mi wyszukuje
|
|
ja tez tak miałem ale se ściągnąłem jakiegoś najnowszego patcha i mi wyszukuje
Dzięki mam 5608 serwerów a wczesniej albo zero albo 50... A taki offtop zrobie ale... Zna ktoś ip serwera CS gorączka BF2?
Dzięki! Wszystko gra! TRZEBA WSZYSTKO DOKŁADNIE KROK PO KROKU ROBIĆ!!!
Nie chodzi mi!
Zrobiłem wszystko z instrukcjami i nie chodzi mi CS.
Tak się na niego napaliłem , proszę o pomoc na PW! Proszę bardzo!
yy ale w jakich ustawieniach ???????? napisz dokładniej
Hmm, no nie wiem jak u mnie bo utknąłem na 3 punkcie ponieważ gdy odpalam tego ".bat" wyskakuje mi komunikat "W_LoadWadFile: couldn't load gtx.wad" o co chodzi??
Ostatnio edytowane przez obix ; 13-02-2011 o 01:23
Nie działa próbowałem już 5 razy z plikiem Masterservers.vdf i plikiem cs.bat. Włączałem gre przez plik bat i nadal pisze: Could not contact master game server to retrieve server list.
Co mam zrobić żeby działało???
Ostatnio edytowane przez Gizmolud ; 06-07-2011 o 11:38
bardzo pomogło dzięki :]. Nie widze zadnych problemów z tym :] thx z góry
mi nie dziala wyskakuje mi taki komunikat : ''w_loadwadfile couldnt load gfx,wad
No nie dziala... zrobilem wszyskto jak leci i dalej nie wyszukuje zarówno z internetu jaki i nie moge dodac serwa do ulubionych, czy polaczyc sie przez konsole...
Może ktoś wie co jeszcze moge robic... wylaczylem antywira, fire walla i tez nic... ;/
zal was jak nie działa to nie pisz że zrobiłeś wszystko coś źle zrobiłeś na 1.000.000 % działa ;) mi wyszukało chyba z 10k serwerów ;)
Dziękuje. Pomogło mi
Pare dni się użerałem z tym problemem i już jest dobrze (tzn.już nie jest bo mam problem z wchodzeniem na serwer)
Ostatnio edytowane przez Karolzax ; 03-02-2012 o 08:57
Ściągnijcie master server stąd http://css.setti.info/download/MasterServers.vdf ponieważ tamten pliik już stary.
Stary rządzisz. ! Leci gibon.
Wczesniej gdy wchodzilem na setti.info laptop poprostu sie zwieszal, teraz gdy podales bezposrednio do downloadu odrazu smignelo.
Wczesniej pościągalem milion masterservers i nic.
Wielkie DZIĘKI !
Jednak są ludzie, którzy stają na wysokości zadania.
Mam cs v42. Zrobiłem wszystko według poradnika i cs nadal nie szuka serwerów. Prosze o pomoc.
A ja mam inny problem...
łączy mi się tylko z serwerami Ruskimi... nic nie pomagają powyższe "rady"... wymiana plików menu i server
jak wchodzę w menu to mam kilka set server, ale wszystkie z tym samym IP.
Nawet jeśli znajdę jakiś PL server i sam próbuję się z nim łączyć przed połączniem sam mnie "przeżuca" na swoje servery...
comand:
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.2.8:27015
Connecting to 18.9.64.24:29011...
Redirecting connection to 94.62.24.12:27015.
Connecting to 94.62.24.12:27015...
Connection accepted by 94.62.24.12:27015
więc się trochę irytuję, nie pomaga przeinstalowanie Steam'a, zassania od nowa z serverów
nawet format windowsa nie pomógł.....
więc się co raz bardziej irytuję, jakieś "dobre" rady od mądrzejszych ?
pozdrawiam - pod win7 pracuję
i łączę się z Kanady - obecnie tutaj wylądowałem i mam troche za dużo walnego czasu :)
| « Problem z uruchomieniem ! | Ruskie servery i problem... » |