Mam problem mam serwer z hasłem i nie moge wystawiac go na publicznych forach czekam na waszą pomoc i pomysły co można z tym zrobić.. Czekam...
|
|
Mam problem mam serwer z hasłem i nie moge wystawiac go na publicznych forach czekam na waszą pomoc i pomysły co można z tym zrobić.. Czekam...
w nazwie wpisac haslo np.
haslo: 1 jako liczba @ pukawka.pl
wysylasz znajomym itp.
Omg nawet zrobisz binda: bind "klawisz" "say IP: ip_wiadomo ; haslo: twoje_haslo Zapraszam !
Wiadomo, że możesz adma wyrwac, ale pare osób przyjdzie na taki serwer ;)
Na stronce możesz nie podawac hasła, ale podasz własną stronke i na niej ukaże sie hasło do serwera, ale też tak jak przedmówca.
czy ty zapoznałeś się z regulaminem hostingu Pukawka.pl ?
Zastrzegają sobie prawo dodawać hasła w nazwie serwera i tak podobnie jest na wszystkich hostingach.
Co do rozreklamowania, serwer z hasłem jest głównie przeznaczony dla klanów np. rozgrywka meczy, treningi.
Z biegiem czasu, serwer stanie się popularny wśród graczy, jeżeli zyskasz paru za niedługo będzie ich jeszcze więcej. .W tym czasie możesz reklamować się na innych forach by zyskać graczy.
Pozdrawiam.
Na początku zakupu serwera można dac inną nazwe a potem ją zmienic na tą z hasłem :))
I tak szybko nie wykryją, a nawet mogą to przeoczyc, bo mają zapisany serwer z nazwą tą co przy zakupie podałeś.
Oczywiście dociekując głębiej to by wpoadły ale wątpie, ale jego sprawa.
Jednak warto przy zakupie serwera pomyśleć też w jakiej firmie się kupuje, bo np. Unixstorm przecież pozwala publikować hasło na forach, ale nie w nazwie serwera.
Tak samo jest z forami internetowymi.
Tutaj, czyli na forum.wiaderko.com spotyka się reklamację serwerów z hasłem, tematy te lądują w śmietniku, natomiast spotkałem się, że są fora na których niemożna reklamować serwerów z hasłem.
ja mam ten sam problem mówicie ze na forach ale na jakich jak na wiekszosci nie mozna ogłaszać serwerów z hasłem.. Wymięcie chociaż 10for na kótrych mozna wystawic serwer z hasłem... CZEKAM
co za pytanie lol :]
tez mialem kiedys privatica, usunalem haslo i jechalem tak do konca waznosci serwa
zaden adm sie nie pluł oto ;)
| « 32 na 31 graczy | [STEAM] Nie ładują się serwery. » |